|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No więc tak:
ściągnęłem i zainstalowałem sobie SimPe oraz all4all, ale SimPE usunęłem bo nie zadziałało i teraz na simie i podłodze mam dziwne opcje po angielsku np: Teleport Here (przeteleportuj, przenieś mnie tutaj), a na simie: Selectable... Make Selectable i Make Unselectable. Wiem że te opcje są przydatne, ale strasznie wnerwiające i chcę się ich pozbyć. xD |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie wiem, może wpisiywałeś kod boolProp testingCheatsEnabled true ?
Jeśli tak to może spróbuj wpisać boolProp testingcheatsEnabled true/false <nie pamietam co jest dobre xD> |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
xD
Tak ale wtedy trzeba trzymać Shift, a ja go wyłączyłem (kod xD nie shift) i bez shiftu w ogóle. xD |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
EDIT: Pojawienie się tych opcji nie ma nic wspólnego z kodem boolProp... Stronnictwo (bardzo aktywne na tym forum), które jest w stanie obarczyć ten biedny (i jak kochany przeze mnie!!!) kod wszystkimi nieszczęściami ludzkości proszę odczepić się. Ostatnio edytowane przez miki2207 : 21.04.2006 - 14:15 |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
SimPE nie ma nic współnego z tymi opcjami. Szukaj dalej przyczyny.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
mam! nie wiem z kąd to się zabrało. może było w all4all? no nie mam pojęcia. moim problemem (jak się okazało- błachym) jest InSIMinator (UV) 2.2 v. SIM.
gdzie go odinstalować, razem z tymi idiotycznymi opcjami? w downloadzie, czy bezpośrednio w grze? zamiast podejdź tutaj kliknęłem spawn... i coś tam jeszcze i wyskoczył mi inSIMinator, a wampiry mają zamiast podleć tutaj wersje polecenia (?) angielską xD (Fly Here). wkurzające |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
też to mam i ściągnęłam celowo. Teleportacja jest zbawienna w dużych domach. Simy tak się ślimaczą :wacko:
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
nie buduje dużych domów, bo moja gra nie wytrzymuje...
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
no dobra, ale te opcje to będą dalej?
EDIT: nie mam takiego pliku w downloads Ostatnio edytowane przez Fi0let : 22.04.2006 - 12:11 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|