|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Pewnie masz w tym kodzie "ż" albo "ź", poprostu zamiast tego wpisz "z" i po problemie
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ekhem...swojego kodu to raczej nikt Ci nie poda
![]() Jak również wątpię w fakt, że kod seryjny może się nie zgadzać. Przepraszam najmocniej, ale jak kupiłam 10 gier z serii TheSims to w każdej numer mi się zgadzał.. EDIT: Toxic, jeżeli w kodzie masz Ź lub Ż to wpisuje się polskie znaki.. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ja mam orginalne The sims 2,The sims 2 Na studiach,The sims 2 Zestaw swiateczny,The sims 2 Nocne Życie,The sims 2 Rodzinna rozrywka i tu mi wlasnie kod sie nie zgadza.W innych jest SPOKO.
______ Z kąt mam wziąć kod do The Sims 2 rodzinna Rozrywka Ostatnio edytowane przez beti908 : 23.04.2006 - 12:45 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Moze po prostu źle wpisałaś. Nie panikuj, popróbuj z polskimi znakami i bez.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
W ostatecznosci zawsze mozesz albo oddac do sklepu gdzie kupowalas albo skontaktowac sie z pomoca techniczna
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Wpisalam wszystko dobrze,chodzilam do sklepu i mowili ze powinno bys wszystko OK ale nie jest gry mi nie wymienią bo jest rozpakowana.I co niby mam zrobic??czy mozna kod znalesc na necie??
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A właśnie że nie!Ja w nocnym zyciu mam ż imusiałem zamienić na z.Toxic ma racje. Ostatnio edytowane przez kaliber : 23.04.2006 - 19:48 |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Też miałam problem z numerem seryjnym w WB. Miałam 'Ż' ale zamiast tego wpisałam 'Z' i poszło
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chodzi o to, że to jest taka czcionka, ze "Z" jest z kreską... To nie jest Ź ani Ż, bo kody seryjne serii TS nie mają polskich znaków.
Więc pomylić się można przy Z właśnie- jeśli jest ta kreska, to należy wpisać Z, żadne Ź lub Ż. Może źle wpisałaś U albo V? W tej czcionce te dwie literki są bardzo do siebie podobne, spróbuj na dwa sposoby. A jeśli kod i tak nie działa, to pozostaje zadzwonić po pomoc techniczną.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|