|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ładne, ładne tylko zdjęcia zamazane 9/10
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Przekombinowane.....
Pierwszych zdjęć wogóle nie widać... Przedpokój nie wygląda jak przedpokój o_O...bezsens.. Łazienka ma okropne kolory...prysznic paskudny... Z pokoju rodziców nic nie widać... oprócz łóżka... o_O Jadalnie wygląda jak bar...yyy Kuchnia...wygląda jak nie używana ze sklepu wogóle nie zagodospodarowana... Spiżarnia nudna...pusta i zimna... Salon jako taki....chociaż za dużo białego... A co do reszty.... Nic nadzwyczajnego... Ogólna ocena 2/10 Może i pomysł był na ten dom ale z całą pewnością się nie udał... |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Po pierwsze nie piszę się posta pod postem...
![]() Po drugie nie wyświetliły mi się zdjęcia domku w dzień... ZEWNĄTRZ: Bryła jest taka nudna...I ogród nie dopracowany! Nie podoba Mi się! Oczko... takie dziwne...I nie kształtne! Bez względu na wszystko-Do poprawy! WEWNĄTRZ: Pusto i zimno... Nie moje kolory... Jadalnia rzeczywiście ładna! Reszta... nie za bardzo... Ładne firanki w sypialni i łóżko... Ocena ogólna: 3/10... Slabo.... Choć na pierwszy domek... Nie jest źle... Jak ktoś z poprzedników powiedział: TRENING czyni mistrza! Następnym razem będzie lepiej! Powodzenia! |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Krzesiek masz świene poczucie humoru....
domek mi sie nawet podobal ![]() SORRY.... |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
hmm.. ogladającdomek.. trochę mnie zemdliło.. zbyt biało-kremowo
pozatym sypialnia fajna wnetrze domku oceniam 8/10 z zewnatrz tez ladnie aczkolwiek jeziorko moglo by nie byc takie prostokatne z noie? i to mi sie najbardziej rzuca w oczy.. 9/10 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
W domku jest bardzo szaro :wacko: takie smutne pokoje, jeziorko wygląda jak niebieska plama w dołku :con: , ale jadalnia mi się podoba
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Właśnie miałem reinstalkę windowsa, i simsy poszły się *****... Ale za 2 tygodnie postaram się coś wstawić... Aha i popatrzcie na datę... Na początku istnienia mojego konta
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Dom tylko na 1/10! Przykro mi!
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nic nadzwyczajnego, bryła prosta, a w środku tak zimno... Może przez tą biel, nie gustuje w takich kolorach, wolę raczej tonację zielonego; żywego niebieskiego; ginącego, jaśniutkiego brązu i czerwieni. Łazienka jest paskudna, może przez tą tapetkę...Chciałabym jeszcze zobaczyc ogród w zbliżeniu, a całość jest nawet, nawet... na razie 7/10 bo domek jest ładny, choc nie moje klimaciki ...
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|