|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Powiem tyle, że są ładne :]
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Fajny blok (Piękny) daj ściągnąć blok i szkołę ! ;( Piękne... Sam bym się zapisał do takiej szkoły
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Fajne. Fajny styl. Podoba mi sie, tylko zamek jest be i ta szkola ;]
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładne budowle , wszystko doskonale dobrane , no moze dom troche za duzy ale reszta super
10/10 Poprosze o zamek lub palac do ściagnięcia, przydadza mi sie do filmu ![]() Pozdrawiam |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Uwielbiam bloki budowane w The Sims 2... Dlatego blok z garażem i sklepem podoba mi się najbardziej. Świetny, patrzyłam na niego kilka dni temu, a dziś zdałam sobie sprawę, że troszeczkę się nim nawet zainspirowałam w swojej grze.
![]() Szkoła też Ci świetnie wyszła, te korytarze, piętra... Jedynie kanapy nie pasują moim zdaniem na korytarzach. ![]() Centra handlowe są śliczne, najbardziej podoba mi się miejsce z fontanną w drugim oraz miejsce pod tym półokrągłym zadaszeniem w pierwszym... Domek- najprostszy ze wszystkich projektów. Ładny, ciekawie zaaranżowane wnętrza, podwórko mnie nie urzekło (sztuczność, beton). Zameczek- nie gustuję w tego typu budowlach, wolę nowocześniejsze, ale przyznam, że znakomicie wykonany i na pewno wymagał dużo pracy. Pałacyk- ładny, ale tylko jedno zdjęcie. ![]() Uważam, że masz duży talent, budynki są świetne, ale raczej do pooglądania niż grania, bo np. u mnie strasznie by się cięły, zwłasza po umeblowaniu. Pozdrawiam ![]()
#8 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładne budowle. Najbardziej podoba mi się Blok z garażem i sklepem, szkoła i CH2, sa boskie!!! za wszystkie budowle daje 10/10 bo są świetnie wykonane i pomysłowe
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Budynki bossskie....
Ale nie ten temat...dział "The sims 2" a nie "The sims"... |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A widzę, że specjalizujesz sie w tworzeniu duzych domów, albo centrów handlowych. Calkiem nieźle Ci to wychodzi. Jak dla mnie jednak zbyt duży przepych. |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|