|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak masz dużo dodatków, na pewno spowolnią grę.Tzn. moze się ona zacinać, główne menu, okolice i parcele długo się ładują (np. ja mam dużo dodatków, kiedyś główne menu ładowało mi się ok. 10 minut, teraz ok. 30 minut), Body Shop też się dłużej ładuje, i kiedy wybierasz mebelki/ubrania/fryzury, musisz trochę dłużej czekać na załadowanie każdej strony.
A jak dodatków jest mało, różnica jest prawie niezauważalna. Niektóre dodatki mogą zaszkodzić grze. Podczas uruchamiania gry albo podczas grania może wystąpić komunikat "Działanie programu zostało zakłócone. Aplikacja zostanie zamknięta" i niemożliwe jest granie. Taki sam komunikat może wystąpić podczas uruchamiania Body Shopa. Podczas uruchamiania Content Managera może wystąpić "error"i też niemożliwe jest uruchomienie. Zdecydowana większość dodatków nie szkodzi w ten sposób. Tyle wiem z własnych doświadczeń, parę razy dodatek "rozwalił" mi grę, ale nadal ściągam. ![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jasne, że mogą spowolnić, a nawet zepsuć gre. Ja też kiedyś ściągałam dużo dodatków z neta. Jednak stwierdziłam, że lepiej grać bez dodatków. W końcu co to za przyjemnośc grać jak animacja nie jest płynna, gra co jakiś czas się zawiesza i strasznie długo wczytuje
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dziękuję Isi!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Melicyanda, jak masz tylko tyle dodatków i z takich stron (które są raczej bezpieczne), to moim zdaniem nie powinny zaszkodzić.
![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Dziękuję Wam!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Grę z mojego doświadczenia psują takie dodatki jak meble(obrazy, ogólnie tryb kupowania i budowy, oprócz recolorów) i hacki. Z takich rzeczy typu makijaż oczy, skóra nie powinno się nic dziać. Ewentualnie czasami są takie oczy i skóry, które podmieniają te oryginalne z gry. To ą pliki w Downloads "default eyes" i "default skins"(jak je usuniesz, to beda już oryginalne z gry)
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|