|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
to mój pierwszy dom na tym forum to nowiótki dom sióstr Kaliente nie bede sie rozpiszwał bo i tak nikt nie pszeczyta
to jurz koniec myślę że się spodoba mój pierwsyz dom ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 12:46 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Zdjęcia bardzo małe. Niewiele widać. Ale nie podoba mi się zbytnio. Wszysko takie normalne... Kolory źle podobierane. Jedynie na zewnątrz mi się trochę podoba. A więc daję 4/10. Ale nie zniechęcaj się. Mam nadzieję, ze moja ocena Cię zmobilizuje i następny domek będzie na 10!
Pozdrawiam :* |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mi też się nie podoba :con: . Robisz duże pomieszczenia, a w środku jest tak pusto i w ogóle. Czy ty chciałbyś mieć wielką sypialnię tylko z małym łóżkiem, szafką, kwiatkiem...no i obrazem? Myslę, że nie. A z zewnątrz mogłeś dać jakieś drzwa, kwiatki czy coś. Ok, kończę.
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
to przecierz mój pierwszy dom ale dostosujęsiędo waszych Uwag
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Okropny.Brzydki nie dopasowany.Pokazałeś na forum ,to chociażbyś mógł się bardziej postarać. Żółty ?? Sorry..wybobraz se wchodzisz do calego zoltego pokoju... wogole nie tolruje zolci.... okropne 0/10
*a gdzie jeden za checi* nie ma bo sie nie starles |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]()
Szczerze?? 100 razy ładniejszy był domek przed przebudową. Takie domki buduje 5 letnia córka znajomych moich rodziców xD Ewidentnie się nie postarałeś. Pomieszczenie puste, kolory mi sie nie podobają, no i zdjęcia są zbyt małe. No, ale to w końcu twój pierwszy doemk na forum, więc daję 5/10
![]() PS. Rada na przyszłość. Może najpierw pisz treść swoich postów w Wordzie, on poprawia błedy. Bo jak widzę, że ktoś pisze Cytat:
Edit: Co do twojego niższego posta, to ja raczej nie pisze boshe, więc o co ci chodzi ?? Ostatnio edytowane przez riannon : 25.05.2006 - 18:20 |
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Zdecydowanie mi się nie podoba. W The Sims 2 jest tak wiele możliwości budowania i zagospodarowania wnętrz, że naprawdę można zbudoweać dom choćby przeciętny. A ty tak jakby "zatrzymałeś się" na TS1. Pokoje są za duże i puste, kolory beznadziejnie dobrane a sam układ domu też pozostawia wiele do życzenia. Na zewnątrz właściwie nie ma co oceniać. Dlatego moja ocena jest
taka: Dom: 1/10 Ogórd 0/10. I właściwie nie wiem za co ten 1 pkt. Chyba za chęci. Mam nadzieję, że uruchomisz wyobraźnię i natępne Twoje domki będą dużo lepsze. |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
O fuuuuuuuuuuuu * wzdycha bez entuzjazmu* Co to jest * gada jak na zwolnionym tępie*
Czas na ocenianko... najpierw minusy: * mróży oczy ze względu na ich wielkość* - bardzo małe zdjęcia - bryła jest do bani - Podjazd jest tak jakoś oddzielony od domu ![]() - Okropne podłogi i ściany. Beznadziejnie dobrane - Wieeeelgachne puste pokoje z okropniastymi meblami * trzyma się za brzuch, bo zaraz zwróci milky way' a* No to teraz plusy * intęsywnie się przygląda szukając ich * + Dobrze dobrane kolory mebli do ścian itd. No i to wszystko. Jedna uwaga. Ten dom wyglądał lepiej przed przeróbką :/ ~D~ |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ocenię, chociaż zdjęcia są bardzo małe i wcale nie musisz ich "powiększać"- w folderze ze zdjęciami masz na 100% takie same, ale duże (bo jest po jednym zdjęciu zwykłym i po miniaturze). Więc zobacz do swojego folderu Storytelling, a na pewno tam są.
Z tego co widzę robisz duże pomieszczenia, w których jest mało mebli i przed przeróbką było lepiej- nie było wtedy takich ostrych kolorów. I było więcej mebli. Po przemianie domek wygląda zupełnie inaczej, bryła jest trochę "ciężka". A tak właściwie dokładniej nie ocenię ze względu na małe fotki... Mam nadzieję, że dasz większe w tym domu albo w następnym. Pozdrawiam
|
|