Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.05.2006, 12:24   #1
Cococzek
Guest

Domyślnie mój pierwszy dom na forum to przebudowa Kaliente [BRAK ZDJĘĆ]

to mój pierwszy dom na tym forum to nowiótki dom sióstr Kaliente nie bede sie rozpiszwał bo i tak nikt nie pszeczyta

to jurz koniec myślę że się spodoba mój pierwsyz dom przepraszam za małe zdjęcia ale nie wiem jak powiększyć

Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 12:46

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.05.2006, 13:45   #2
misiek:)
Guest

Domyślnie

Zdjęcia bardzo małe. Niewiele widać. Ale nie podoba mi się zbytnio. Wszysko takie normalne... Kolory źle podobierane. Jedynie na zewnątrz mi się trochę podoba. A więc daję 4/10. Ale nie zniechęcaj się. Mam nadzieję, ze moja ocena Cię zmobilizuje i następny domek będzie na 10!

Pozdrawiam :*

stare 22.05.2006, 14:49   #3
Plotkara12
Guest

Domyślnie

Mi też się nie podoba :con: . Robisz duże pomieszczenia, a w środku jest tak pusto i w ogóle. Czy ty chciałbyś mieć wielką sypialnię tylko z małym łóżkiem, szafką, kwiatkiem...no i obrazem? Myslę, że nie. A z zewnątrz mogłeś dać jakieś drzwa, kwiatki czy coś. Ok, kończę.

stare 22.05.2006, 14:59   #4
Cococzek
Guest

Domyślnie

to przecierz mój pierwszy dom ale dostosujęsiędo waszych Uwag

stare 24.05.2006, 17:19   #5
Shaggy
Guest

Domyślnie

:box: :shutupa: :laugha: Poryczałem się ze śmiechu!! Buhaha zaraz się zeszcze!! haha ten pierwszy dom Kaliente był lepszy o 99,9 proc od tego nowego :laugha: haha, a wiesz z kąd ten 0,1 prpc?? Za samochód bo one wcześniej nie maiły haha. ale jaja. Ja już wolałbym pod most iść niż do tego spelunu. Hahaha żenada hahha.

stare 24.05.2006, 18:04   #6
Qaffiq
Guest

Domyślnie

Okropny.Brzydki nie dopasowany.Pokazałeś na forum ,to chociażbyś mógł się bardziej postarać. Żółty ?? Sorry..wybobraz se wchodzisz do calego zoltego pokoju... wogole nie tolruje zolci.... okropne 0/10
*a gdzie jeden za checi* nie ma bo sie nie starles

stare 25.05.2006, 18:06   #7
riannon
Guest

Domyślnie

Szczerze?? 100 razy ładniejszy był domek przed przebudową. Takie domki buduje 5 letnia córka znajomych moich rodziców xD Ewidentnie się nie postarałeś. Pomieszczenie puste, kolory mi sie nie podobają, no i zdjęcia są zbyt małe. No, ale to w końcu twój pierwszy doemk na forum, więc daję 5/10
PS. Rada na przyszłość. Może najpierw pisz treść swoich postów w Wordzie, on poprawia błedy. Bo jak widzę, że ktoś pisze
Cytat:
pszeczyta
to mnie krew zalewa.
Edit: Co do twojego niższego posta, to ja raczej nie pisze boshe, więc o co ci chodzi ??

Ostatnio edytowane przez riannon : 25.05.2006 - 18:20

stare 22.05.2006, 15:05   #8
annika
Guest

Domyślnie

Zdecydowanie mi się nie podoba. W The Sims 2 jest tak wiele możliwości budowania i zagospodarowania wnętrz, że naprawdę można zbudoweać dom choćby przeciętny. A ty tak jakby "zatrzymałeś się" na TS1. Pokoje są za duże i puste, kolory beznadziejnie dobrane a sam układ domu też pozostawia wiele do życzenia. Na zewnątrz właściwie nie ma co oceniać. Dlatego moja ocena jest
taka:
Dom: 1/10
Ogórd 0/10.

I właściwie nie wiem za co ten 1 pkt. Chyba za chęci.

Mam nadzieję, że uruchomisz wyobraźnię i natępne Twoje domki będą dużo lepsze.

stare 22.05.2006, 15:41   #9
~dusia~
Guest

Domyślnie Co to?

O fuuuuuuuuuuuu * wzdycha bez entuzjazmu* Co to jest * gada jak na zwolnionym tępie*
Czas na ocenianko... najpierw minusy: * mróży oczy ze względu na ich wielkość*
- bardzo małe zdjęcia
- bryła jest do bani
- Podjazd jest tak jakoś oddzielony od domu
- Okropne podłogi i ściany. Beznadziejnie dobrane
- Wieeeelgachne puste pokoje z okropniastymi meblami * trzyma się za brzuch, bo zaraz zwróci milky way' a*

No to teraz plusy * intęsywnie się przygląda szukając ich *
+ Dobrze dobrane kolory mebli do ścian itd.

No i to wszystko. Jedna uwaga. Ten dom wyglądał lepiej przed przeróbką :/

~D~

stare 22.05.2006, 15:50   #10
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Ocenię, chociaż zdjęcia są bardzo małe i wcale nie musisz ich "powiększać"- w folderze ze zdjęciami masz na 100% takie same, ale duże (bo jest po jednym zdjęciu zwykłym i po miniaturze). Więc zobacz do swojego folderu Storytelling, a na pewno tam są.

Z tego co widzę robisz duże pomieszczenia, w których jest mało mebli i przed przeróbką było lepiej- nie było wtedy takich ostrych kolorów. I było więcej mebli.
Po przemianie domek wygląda zupełnie inaczej, bryła jest trochę "ciężka".
A tak właściwie dokładniej nie ocenię ze względu na małe fotki...
Mam nadzieję, że dasz większe w tym domu albo w następnym.

Pozdrawiam
Isi jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania