|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Bez zbędnych wstępów zaczynam prezentacje:
![]() Nastolatka - Martynika ![]() Nastolatka - Bianka (mój ulubiony wampirek) ![]() Dziecko - Rozalia ![]() Dorosła - Marta Mam nadzieję, że się podobają ![]() ![]() Pozdrawiam cieplutko ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Chyba jestem pierwsza!
![]() Martynika-Ładniutaka tylko oczy za bardzo wypukłe(nie umiem się wyrazić ![]() Bianka-Jak na wampirka to całkiem OKI ![]() Rozalia-Dziwna ale jest orginalna ![]() Marta-Ta simka jest najładniejsz wg. mnie ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dodam dla ciekawostki, że Marta jest trochę podobna do mojej pani od WF'u
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Martynika - przypomina mi panienkę z komiksu
Bianka - jakaś taka zwykła ![]() Rozalia - wymiata ![]() Marta - przypomina mi te puste głupie lalunie... Ale rzeczywiście jest najładniejsza ![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z tego co widzę, wszystkie Twoje Simki są nietypowe, żadna nie jest "zwyczajna", to dobrze.
![]() Nastolatka - Martynika- fajna, wszystko ładnie do siebie dopasowane, choć kolory są dosyć mocna, kojarzą mi się z image'm na scenę. Wszystko świetnie, jakbym miała wymienić jakieś wady, to może oczy są trochę rozciągnięte w górę. Nastolatka - Bianka- ładna Simka, fajne ma ząbki, nosek jak dla mnie za szeroki odrobinę, ale podoba mi się. ![]() Dziecko - Rozalia- nie przypadła mi do gustu. Oczy rozszarzone, ukośnie ustawione, głowa jajowata- no nie wiem, taki dziwny wyraz twarzy ma przez to. ![]() Dorosła - Marta- najładniejsza, śliczna. ![]() ![]() Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Isi : 24.05.2006 - 00:17 Powód: literówki |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Martynika - ogólnie makijaż ma ładny, ale nie podobają mi się te oczy. są takie strasznie duże O.o
Bianka - ogólnie łądna simka i ma piękne włosy, ale tak jak powiedziała Isi, ma trochę zbyt szeroki nos. Rozalia - na pierwszy rzut oka jak ją zobaczyłam pomyślałam, że to nastolatka. nie podoba mi się. ładny błyszczyk dałaś ale oczy są wedłg mnie trochę straszne *_* Marta - ta simka podobami się njabardziej. tylko ma inne policzki trochę... ogólnei to makijaż jest bardzo ładny. |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ok, to zaczynam:
Martynika - Bardzo ładna Bianka - Śliczna! Nie dziwię ci się, że to twoja ulubiona simka xP Rozalia - Nawet mi się podoba, przyznam też, że ma troche dziwną twarz (to tylko moje zdanie) Marta - Cudna! Dalia - Bardzo ładna, ale ma trochę twarz zbyt podłużną Michalina - Ładna, ale jest trochę zbyt blada ![]() Ida Nowakowska - Śliczna!!! Sara - Ładna, taka oryginalna ![]() Malwina - Boska! Tara - Bardzo fajna ![]() Nana - Ma bardzo oryginalną urodę, trochę kolor oczu jest taki nienaturalny ale simka mi się podoba Julia - Extra! Kinga - Też jest extra! No, skończyłam. Heh...ale się rozpisałam. PS. Robisz bardzo ładne simki. Pozdro |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dziękuję za komentarze
![]() Następne simki powinny się pojawić... Chyba w tym tygodniu, ale nie jestem pewna, bo przez ten tydzień codziennie mam próby 'od rana do nocy' :/ Ale postaram sie niedługo dodać coś ciekawego ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Śliczne simki. Ale niestety muszę się uczepić detali. Otórz pierwsza simka zdaje się być metalówom, niestety nie przepadam za metalami. Natomiast 3 ogolnie jest ładnia, tylko nie pasuje mi jej kształt twarzy. Ogólnie OK!
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Najberdziej podoba mi się Marta tylko ze Rozalia wygląda jakby maial Świnke(chorobe) jakby byla spuchnieta
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|