Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.05.2006, 20:37   #1
karoleczkaaa
Guest

Grin simki by karoleczkaaa

no właśnie....chciałabym wam przedstawić moje simeczki...moze najpiekniejsze to one nie sa, ale...wiec zaczynajmy..a wy oczywiscie oceniajcie!!

pierwsza to Sandy:

a tu ona w całej "okazałości"

teraz czas na Juliette:

i w całej postaci:

a to Charlotte:

no i tu...

no i to ostatnia na dziś- Caroline:

no i calutka simeczka

wiec to na poczatek, piszcie jak wam sie podobaja... :*

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.05.2006, 20:55   #2
karoleczkaaa
Guest

Domyślnie

I'm sorry za post pod postem, ale prosze, wejdzcie ocencie i zobaczcie!! :*

stare 23.05.2006, 21:40   #3
Wika
Guest

Domyślnie

Szczerze? Ani jedna mi się nie podoba. Wszystkie mają "końskie" twarze (konie to najpiękniejsze zwierzęta na świecie, ale u ludzi końska uroda się niestety nie sprawdza) i koszmarnie dobrany makijaż. Żadna z nich nich nie przypomina subtelnej, ładniej kobiety. U wszystkich to samo - zbyt pociągły kształt głowy i za duże (a raczej dziko zdeformowane) usta. U murzynki przeraziły mnie blond brwi.
Przykro mi.

Ale rób kolejne, to z pewnością się poprawisz!
Pozdrawiam

stare 24.05.2006, 00:14   #4
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Cierpliwości, niestety na komentarze przychodzi czasami długo czekać.

Tak po pierwsze to grafika jest trochę rozmazana i przy takich zbliżeniach twarzy nie wygląda to najlepiej, widać wszystkie rozmazania (cieni, włosów itd.).

Sandy- ta fryzura nie należy do moich ulubionych, do tego Simka ma bardzo pociągłą twarz... Raczej nei w moim guście, oczy i usta dobrze dobrałaś- pasują do siebie.

Juliette- moim zdaniem najładniejsza. Ma taką ładną, "sympatyczną" twarz, makijaż, włosy pasują do stroju, ogólnie fajna całość.

Charlotte
- znowu ta fryzura. Lubię ją, ale ciągle ją widzę. Na pierwszym zdjęciu Simka jest dość mocno rozmazana, mogłaś troszeczkę (ale tylko troszeczkę) oddalić widok. Wszystko jest w porządku, tylko może dolna warga odrobinę zbyt wydatna. Twarz pociągła, ale grzywka dobrze to maskuje.

Caroline
- nie w moim "typie"- twarz chuda dosyć, pociągła, do tego taka rozczochrana fryzura... Niby wszystko do siebie pasuje (stworzyłaś ciekawą postać), ale jednak nie trafia w mój gust.

Jak dla mnie numery 2 i 3 najładniejsze.

Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez Isi : 24.05.2006 - 00:17
Isi jest offline  
stare 24.05.2006, 12:51   #5
linkinhay
Guest

Domyślnie

Ocenka.
Pierwsza simcia - nie przepadam za tym fryzem :p Simka z twarzy jest ładna, podoba mi się kolor tęczówk :p nom...Lubię pociągłe twarze
Juliette. Sympatyczna buźka, ale nie lubię tej ciemnej skóry... Za śniada moim zdaniem Ale reszta ok
Charlotte. Wygląda na kobitkę z charakterkiem ;p I dobrze. Lubię takie simki...
Caroline... Eeee,niezbyt ;p Poprostu nie lubie tej szminki... No i śniada skóra. Wygląda, bez urazy jak "ofiara mody" (nastroszona fryzura) i osoba korzystająca z solarium (ta skora) xD ale całkiem całkiem... Podoba mi się, ze nie uzywasz twarz by maxis x)

stare 24.05.2006, 12:52   #6
Hunter666
Guest

Domyślnie

Niestety patrząc na nie mam dziwne skojarzenia z Romanem Giertychem . Wszystkie są za bardzo przesłodzone co sprawia że wyglądają raczej jak lalki Barbie, a tego u dziewczyn nie lubię. I nie ważne czy są prawdziwe czy wirtualne .

Ostatnio edytowane przez Hunter666 : 24.05.2006 - 12:55

stare 24.05.2006, 13:22   #7
_Elisha_
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Hunter666
Wszystkie są za bardzo przesłodzone co sprawia że wyglądają raczej jak lalki Barbie, a tego u dziewczyn nie lubię..
Zgadzam się.
Są zbyt lalusiowato-różowe . I te twarze rzeczywiście zbyt "końskie", chociaż najładniejsza jest druga.

stare 25.05.2006, 19:44   #8
melody13
Guest

Domyślnie Zgadzam się z Wiki!

Zgadzam się w 100% z wiki! Mają twarze jak konie! Popraw je może troche ale ważne że się tobie podobają.

stare 26.05.2006, 10:36   #9
karoleczkaaa
Guest

Domyślnie

niom, ale te z 2 i 3 serii juz chyba nie....no przynajmniej sie starałam zeby nie były...no jak to okreslic...koniowato-pospolito-barbiowate

stare 26.05.2006, 10:48   #10
Chocolatté
Guest

Domyślnie

mm, wszystkie są śliczne, ale Anastazja ma ciut za małe usta, co wygląda, że ma grubą twarz.
a nastolatki z reguły mi się nie podobają :)

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania