|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
no właśnie....chciałabym wam przedstawić moje simeczki...moze najpiekniejsze to one nie sa, ale...wiec zaczynajmy..a wy oczywiscie oceniajcie!!
pierwsza to Sandy: ![]() a tu ona w całej "okazałości" ![]() teraz czas na Juliette: ![]() i w całej postaci: ![]() a to Charlotte: ![]() no i tu... ![]() no i to ostatnia na dziś- Caroline: ![]() no i calutka simeczka ![]() wiec to na poczatek, piszcie jak wam sie podobaja... :* |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
I'm sorry za post pod postem, ale prosze, wejdzcie ocencie i zobaczcie!! :*
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Szczerze? Ani jedna mi się nie podoba. Wszystkie mają "końskie" twarze (konie to najpiękniejsze zwierzęta na świecie, ale u ludzi końska uroda się niestety nie sprawdza) i koszmarnie dobrany makijaż. Żadna z nich nich nie przypomina subtelnej, ładniej kobiety. U wszystkich to samo - zbyt pociągły kształt głowy i za duże (a raczej dziko zdeformowane) usta. U murzynki przeraziły mnie blond brwi.
Przykro mi. Ale rób kolejne, to z pewnością się poprawisz! ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cierpliwości, niestety na komentarze przychodzi czasami długo czekać.
![]() Tak po pierwsze to grafika jest trochę rozmazana i przy takich zbliżeniach twarzy nie wygląda to najlepiej, widać wszystkie rozmazania (cieni, włosów itd.). Sandy- ta fryzura nie należy do moich ulubionych, do tego Simka ma bardzo pociągłą twarz... Raczej nei w moim guście, oczy i usta dobrze dobrałaś- pasują do siebie. ![]() Juliette- moim zdaniem najładniejsza. Ma taką ładną, "sympatyczną" twarz, makijaż, włosy pasują do stroju, ogólnie fajna całość. ![]() Charlotte- znowu ta fryzura. ![]() Caroline- nie w moim "typie"- twarz chuda dosyć, pociągła, do tego taka rozczochrana fryzura... Niby wszystko do siebie pasuje (stworzyłaś ciekawą postać), ale jednak nie trafia w mój gust. ![]() Jak dla mnie numery 2 i 3 najładniejsze. ![]() Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Isi : 24.05.2006 - 00:17 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ocenka.
Pierwsza simcia - nie przepadam za tym fryzem :p Simka z twarzy jest ładna, podoba mi się kolor tęczówk :p nom...Lubię pociągłe twarze ![]() Juliette. Sympatyczna buźka, ale nie lubię tej ciemnej skóry... Za śniada moim zdaniem ![]() ![]() Charlotte. Wygląda na kobitkę z charakterkiem ;p I dobrze. Lubię takie simki... Caroline... Eeee,niezbyt ;p Poprostu nie lubie tej szminki... No i śniada skóra. Wygląda, bez urazy jak "ofiara mody" (nastroszona fryzura) i osoba korzystająca z solarium (ta skora) xD ale całkiem całkiem... Podoba mi się, ze nie uzywasz twarz by maxis x) |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Niestety patrząc na nie mam dziwne skojarzenia z Romanem Giertychem
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Hunter666 : 24.05.2006 - 12:55 |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Są zbyt lalusiowato-różowe ![]() |
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Zgadzam się w 100% z wiki! Mają twarze jak konie! Popraw je może troche ale ważne że się tobie podobają.
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
niom, ale te z 2 i 3 serii juz chyba nie....no przynajmniej sie starałam zeby nie były...no jak to okreslic...koniowato-pospolito-barbiowate
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
mm, wszystkie są śliczne, ale Anastazja ma ciut za małe usta, co wygląda, że ma grubą twarz.
a nastolatki z reguły mi się nie podobają :) |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|