|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej, ponieważ to mój pierwszy dom na tym forum proszę o wyrozumiałość. Zapraszam do oceniania:
Lokatorka: Kaja Septyk. Bryła domu w dzień. Bryła domu w nocy. Przed domem zasadzone są ulubione kwiaty Kai - białe róże. Wejdźmy do środka. Pierwszym pomieszczeniem jaki obejrzymy, jest przedpokój w ciepłych kolorach. Znajduje się tam jedynie stolik. Salon w nowoczesnym stylu. Dalej mamy kuchnię w kolorze green, czyli kolor nadziei na... udany obiad ![]() Kanapa dla gości, którzy wolą pogaduchy w kuchni. Jeżeli wejdziemy trochę głębiej zobaczymy w rogu jadalnię, a właściwie stół i krzesło ![]() Niezbyt obszerna toaleta, bez zbytecznych drobiazgów ![]() Cały parter. I jego rzut. Na górze znajduje się ostatnie pomieszczenie, które dziś zwiedzimy, a mianowicie sypialnia. Kaja urządziła ją na różowo. Kącik pracy Kai. Całe piętro. Koniec zwiedzania, zapraszam do ocenki ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 13:18 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Niezły... Kolorki dobrze dobrane, bryła za to nudna... Jak na pierwszy raz, dobry! Dam 7/10
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Na zewnątrz trochę jak dom Kaliente, albo Dona. Ale skoro pierwszy to daję 8/10. Bo nie jest źle
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Zgadzam się z miśkiem. Dom jest chyba clean.
Ocena: 9/10 (za to, że pierwszy i że clean) P.S. Popracuj nad ogrodem. |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
No mówiąc szczerze nieźle jak na pierwszy dom, ale skoro mój ojciec jest architektem nie moge sobie pozwolić na taryfy ulgowe.Bryła zbyt przeciętna brak dachu i zbyt mdłe kolorki
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ech...skoro to twój pierwszy dom na forum troche złagodzę moją skale ocen.
Dom nie ma dachu, kolory są dobrane lecz moim zdaniem zbyt mdłe, nieciekawa bryła, i żle dobrane ogrodzenie.Moim zdaniem 5/10 ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
całkiem nieźle zrobiłaś jak na pierwszy raz
![]() moim zdaniem 9/10 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja tam lubie takie proste bryły, bez bajerów
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Dzięki za tak wysokie oceny, naprawdę nie spodziewałam się, że będzie Wam się podobać
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Dom jest clean kiedy nie ma w nim żadnych dodatków z internetu
![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|