|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Jeśli znudziło sie Wam przebywanie w typowych Masisowych Parkach zapraszam do obiektu wybudowanego przeze mnie.
Z Parku moze skorzystac kazdy Sim zarówno dzieci , dorosli , młodzież - jednym słowem kazdy Sim pragnący wypocząc na świeżym powietrzu Widok na Park : Każdy znajdie w tym Parku cos dla siebie : Dzieci plac zabaw i stoisko z lemoniada , starsli ludzie moga posiedziec na ławeczce w cieniu lub zagraz w szachy , mozna tu tez grilowac i wypic piwo , popływac łódka Zakochani znajda w parku zaciszny kątek dla siebie : A całe rodziny moga tu spedzic wolny czas : Mozna tez grilować : Z tyłu parku znajduje sie sklep ,gdzie simy moga kupic lody lub zimne napoje, są tam rowniez toalety : Na koniec widokna Park Miejski nocą : ZAPRASZAMY Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 13:27 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jestem pierwsza?!
Park jest uroczy, śliczny, cudowny itd... 10/10 Bardzo dużo roślin, które bardzo dodają uroku, poza tym sklep, toalety (trudno jest zrobić ładne toalety). Super! Ostatnio edytowane przez kataryna1 : 19.06.2006 - 12:55 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
fajny ten Twoj park, chociaz jak dla mnie troche za ciemny w srodku. poza tym nie znajduje zadnych uchybien. I oczywiscie podobaja mi sie kwiatki - udal Ci sie ogrod, jest fajnie kolorowy
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Aaaaaaaa, przez twój park spadłam z krzesła. To jest cuuuuuudooooooooowneeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Park jest boski. Widać, że włożyłaś w niego dużo pracy
Daje oczywiście 10/10 ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|