Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 18.06.2006, 12:32   #1
elizka222
Guest

Wink Mój pierwszy domek dla Amandy Kwiatek [BRAK ZDJĘĆ]

Napiszcie czy wam podoba się my hause
To mój pierwszy domek ;
Mieszka w nim 21 letnia Amanda Kwiatek.
Jest ona bardzo miła, towarzyska i szczera.
A wieczorem lubi sobie poimprezować chodząc
chociażby do klubów, pabów... Oto ona :

Teraz oprowadzę was po domq w którym mieszka

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 20:51

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 18.06.2006, 14:37   #2
Kokoszka
Guest

Domyślnie

Fajny nawet dom 7/10

stare 18.06.2006, 18:09   #3
Emilcia
Guest

Domyślnie

Bryła jak bryła, nic szczególnego. W większości pomieszczeń jest zbyt pusto, a dyskoteka z rzędem foteli pod ścianą to, moim zdaniem, niewypał. Jedyna rzecz, która naprawdę podoba mi się w tym domku to łóżko w sypialni.

Daję 6/10, ale ćwicz dalej

Strasznie wolno zdjęcia się wczytują...

stare 18.06.2006, 21:38   #4
DlugiLonger
Guest

Domyślnie

Widze ze teraz w sord nowych projektow zawistala moda na plaskie dachy
Bardzo dobrze jest dobrany tynk domu , ktory pasuje z tym plaskim dachem. Co do wnetrza to nie widze bo mi sie nie wczytaly screeyny
Ocena bryly 9/10

stare 24.06.2006, 14:19   #5
Koniczynka
Guest

Domyślnie

masz duzo mebli z 4esf co idzie na plus ale niestety w kuchni przesadzilas z tymi szafkami. sala balowa powinna byc taka jaka jest - kolorowa i zachecajaca do zabawy, ale nie do konca tak jest poprzez ta czerwien na scianach
6,5/10

stare 27.06.2006, 08:52   #6
elizka222
Guest

Domyślnie Fajnie...

Fajnie... Ale czy ktoś jeszcze oceni mi mój domek ??

stare 12.07.2007, 14:51   #7
olinkaz93
Guest

Domyślnie Odp: Mój pierwszy domek dla Amandy Kwiatek

1) Za duży dom. Pomieszczenia są tak wielkie, że nawet sama nie wiesz co w nich umieścić. Wszędzie świeci pustkami ;/
2). Bryła jest nawet fajna, ale jeśli chodzi o ogórd to temat sam się zamyka. Brak!
3) Na żadnej ścianie nie ma jakiegokolwiek obrazu. Czuję się jak w szpitalu ogladając gołe sciany .....

Ogólnie 2,5/10

stare 14.07.2007, 11:27   #8
Korona
Guest

Czas na ocenkę:

No więc ogólnie bryła nie jest taka zła. Ale chyba jak dla jednej osoby wielki ten domek. Zobaczymy co będzie dalej.
Salon, salon ogólnie łądne powiązanie kolorystyczne ale właśnie się tego obawiałam, że będzie totalna pustka. Wiesz może mi się to czasami zdaża ale w mniejszych domach.
Łazienka jest niczego sobie ale ten niebieski do niczego nie pasuje oprócz do kubeczka, szczoteczek i pasty do zębów. Mogłaś wybrać inne meble pasujące do tego.
Kuchnia jest bardzo duża pustka tam panuję na maxa i wiesz myślę, że za dużo tych wszystkich mebli w tej kuchni. A barek za długi.
Sala dyskotekowa przypomina raczej sale weselną... Z tym przynajmniej mi się kojaży. Nie powinnaś wstawiać tam jedzenia na urodziny, ślub itd. A zamiast tych foteli mogłaś dać 2 dwu osobowe kanapy.
SAlon pustka jak piszesz. Mogłąś naprawdę zrobić mniejszy ten dom.
Pokój Amandy jest śliczny ten zielony kolor jest wspaniały i ogólnie gdyby był mniejszy, a co ja tam będę ci mówiła wiesz o co chodzi.
Jedyna rzecz, która tu jest pożądna to salon gier. Małe pomieszczenie o niebieskim kolorze z białymi fotelami. Cudownie oy tak dalej.
Reszty nie komętuję myślę, że i tak nie będziesz zadowolona z tego jak cię oceniłam więc nie ma co mówić.

3/10
Może być lepiej ale się postaraj.

stare 14.07.2007, 13:47   #9
bartek0101
Guest

Troche za dużo wolnego miejsca..kolorek i bryła mi się podobają..jeszcze po co tyle tych czerwonych foteli??;p;Ogółem fajny......9/10

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania