|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hey !!
Postanowiłam, że założe temat na którym będę pokazywała wam simki mojego autorstwa. Które mam nadzieję spodobają się wam ![]() Na dobry początek dam wam 2 simki, bo więcej niemiałam czasu zrobić ![]() Oto one : Natalia Vanilla ![]() Moim zdaniem jest śliczna. Bardzo mi się podoba ![]() Marta Morella ![]() Nielubie bladych simek, ale jej taka karnacja pasuje ![]() Sami je ocencie !! |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Natalia rzeczywiście śliczna, tylko ma trochę za bardzo wysuniętą dolną część twarzy (?)
![]() Marta ma ładne włosy i oczy, ale nie podobają mi się brwi, makijaż... No i dałabym jej jakiś naszyjnik, kolczyki, cokolwiek z biżuterii. Ale ogólnie jest całkiem ładna ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Wiki, dzieki za miły komentarz co do Natalli, ale gdybyś się przyjżała to szminka nie jest maxisowska ![]() ![]() |
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Oj, w takim razie przepraszam ^^ Wyglądają jak maxisowskie : ) Zwracam honor ^^
|
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() U was też tak gooooooorąco ?? Jesheli tak to zapraszam na egzotyczną plażę xD |
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bajeranckie.
Gratuluje super gustu! |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi sie tylko to ze te simki mają jednakowa twarz (ta pierwsza w grze) a omijając to to nawet ladne sa te simki
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Heeey
![]() Sorki że nie dawałam tak długo odpowiedzi, ale w końcu mam czas. simki chciałam dać wczoraj, ale coś forum nie chodziło. No to... ELWIRA ![]() VANESSA ![]() MAGDA ![]() Ja może lepiej nie będę komentowała ich wyglądu, sami napiszcie co o nich sądzicie. Nie uważam że są "ładne" bo sa jakie są ![]() jest Elwira. A zrobiłam różneee bo nie chciałam żeby były podobne tak jak te pierwsze ![]() 'CoRnEliA ![]() ![]() No serioo... budowa twarzy jest taka sama. Z tej simki z tymi włosami jak się układają po zdjęciu tej takiej czapki "na bok" z dziwną, chińską sukienką. No i to na tyle. Oceniajcie !! |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
No ładne, moim zdaniem
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Natalia jest najadniejsza, ale Magda najbżydsza. Masz gust, ale ta Magda Ci nie wyszła. Przypomina mi mamę mojej koleżanki. Nie, że nie lubie mamy mojej kumpeli, ale poprostu przypomina mi ją i to bardzo, bardzo podobna, ale brzydka
![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|