|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kupilismy komputer uzywany. ma on : -Celeron 1.7 GHZ (magistrala 133 MHZ) Karta Graficzna zintegrowana 64MB Karta Muzyczna Zintegrowana Pamiec 256 DDRRAM Dysk 40 GB Napęd DVD DirectX 9c Windows XP Prof i simsy dzialaja tylko ze sie zacinaja w grafice(taka grafika "postrzepiona i taka jakby notaka razista) ale jak sim zrobi krok to musze 30 min czekac az dojdzie. oni sie jak ruszaja to nie tak zywo ale tak wolno... albo jak wchodze na studia toi musze czekac 40 min zeby sie wczytalo. albo sie wczytuje Bóg wie ile jak robie rodzine ![]() pomocy!! aha mam simsy 2 i na studiach oryginalne....
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
musisz wymienić kartę graficzną. choć ja wolałabym poczekać z kupne kompa i kupić sobie potem ze sklepu a nie używany!
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
nowy? Dobrze sie czujesz?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nowy kosztuje przynajmniej z 3 tysiaki, a moja mama na uzywany wydala 1500 zl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :con: :con: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() karte tylko wymienie, ale do kompa prosze sie nie czepiac! (duzo osob ma uzywane komputery.)
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Simonka: ), ja też miałam taki problem.
![]() Musiałam dokupić pamięć. Potem działało. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja miałam nowy i mi informatyk tak załatwił, że musiłam tylko 1000 zł zapłacić a on ten stry sprzedał i jest git. Ale mi chodziło o sam procesor. A dobry komp NIEUŻYWANY można kupić za 2000 zł! Podaj jaką masz kartę graficzną!
Ostatnio edytowane przez jazynka : 19.07.2006 - 21:04 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Obecnie 256 Mb to zstanowczo zamalo do gier. 512 to minimum.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|