|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Sorry, ale ja niemógłbym mieszkac w takim domu :wacko:
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nawet fajne niektóre pomieszczenia,chociaz sypialnia totalnie do bani,wszystko masz na jednej ścianie,i tutaj jest również kolejny przykład pomieszania stylów,co w domu Asi 23170.
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ahh w niektórych pomieszczeniach meble nie pasują daje 6/10
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Człowieku...zanim zaprezentujesz taki dom na forum zastanów się dwa razy...Tu nic do sibie nie pasuje :con:
|
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A ja dam 4/10 bo strasznie jaskrawo, dom kłuje w oczy, pomieszanie stylów i te okna z (chyba ![]() ![]() |
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
niestety tu się nic kupy nie trzyma, może tak mówię bo to nie mój styl, ale dla mnie ten dom to kompletna pomyłka, mam nadzieję że konstruktor-pomysłodawca nie popełni więcej takiej "zbrodni" a masz niech Ci będzie 2/10
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
budowałam takie jak pierwszy raz grałam w simsy. prawda- masz jakieś tam pojęcie o dobieraniu kolorów wewnątrz ale ogółem ten dom to porażka. pozdrawiam ( ;
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
3/10pkt.
Nie podoba mi sie ze miesasz style. Masz okna nooczesne ( a zarazm dziecinne ) a w salonie sofy 15 wieczne. Nie poodba mi sie tez ta jaskrawa podloga oraz olbrzymi taras. Reszta jest ok, ale nie moge dac wiecej niz 3pkt./10pkt. |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nie do tematu ale trudno
Magia:jeżeli Ci się nie podobało nie musisz komentować ja rozumiem że chciałaś wyrazić swoje zdanie i nie zrozum mnie źle ale jeżeli chciałaś ocenić domek to nie musi to być tak (hmm nie wiem jak to ująć)niemile. Kadia:Nie na temat jak chcesz sobie pogadać z Magią to nie w temacie i jak chcesz wypytywać czy jest kujonkom to też nie w temacie. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|