|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam taki problem nie moge nic dać do gry np.
Znajde jakiś ładny ciuszek i chce go pobrać kilikam na pobrać lub dowland(niewiem jak się pisze) i pokazuje się okienko z napisem co to jest i czy zapisać otworzyć anulować daje otworzyć i się ładuje potem wyskakuje okienko z winrara kilka opcji np. wypakuj do... skanuj dodaj podejrzy usuń pomocnik itd. daje wypaku do dajed do gry i nic,ale co dziwniejsze powinna być figurka człowieczka który wyłania się z pudełka a jest kartka z znakiem windowsa. Co mam robić żeby rzeczy znalazły się w grze,prosze o jakieś porady na ten temat! ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
wrzucasz do folderu Moje Dokumenty -> EA GAMES -> The Sims 2 -> Downloads
Jak nie masz tego folderu (downloads), to go stwórz po prostu, ale nazwij go identycznie jak ci napisalem (z duzej litery najlepiej). Ostatnio edytowane przez Eámanë : 07.01.2007 - 17:38 |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dokładnie jak mowi Nergallik, nie wszystkie dodatki mają ikonkę człowieczka (pliki sims2pack), niektórych się nie instaluje, tylko wrzuca do Downloads- to są własnie pliki package, które ściągnęłaś.
A na przyszłość zapamietaj, że tu się daje poradniki, a nie zadaje pytania- od pytań/problemów jest inny dział.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|