|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Odcionek0-Przedstawienie postaci
Od razu mówię ze to jest z lat 80 [IMG] ![]() Renata Łukasiewicz Wiek-12 lat data urodzenia-11 grudnia 1974 znak zodiaku-strzelec hobby-bieganie,robienie siostrze na złość charakter-miła,uprzejma klasa-5 ,,?'' [IMG] ![]() Aneta Łukasiewicz Wiek-14 lat data urodzenia-11 listopad 1972 znak zodiaku-skorpion hobby-strojenie się,robienie siostrze na złość charakter-rozbrykana,przemądrzała klasa-1 gim ,,?'' [IMG] ![]() Wiesława łukasiewicz wiek-33 lata data urodzenia-3 marca 1953 znak zodiaku-baran hobby-wazony,porcelana, charater,porządkowa,trochę zrzedliwa praca-po przeprowadzce bezrobotna [IMG] ![]() Andrzej łukasiewicz- wiek-34 lata data urodzenia-9 lkipca 1952 znak zodiaku-rak hobby-majsterkowanie charakter-pracowity,mądry praca-po przeprowadzce bezrobotny |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie ocenie bez odcinka. Szczerze to ja nie lubie kiedy ktos zamiast odcinka wstawia tylko opis postaci. A do tego jakies male te zdjecia i beznadziejnej jakosci.
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Już drugi raz dajesz wstęp,o przepraszam bardzo,to był PLAKAT,którego NIE WIDAĆ.
MUSISZ napisac odcinek wraz z opisami bohaterów,bo na razie to bezsensowne nabijanie sobie postów.. |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 15
|
![]()
to jest nabijanie postów, takie coś może skończyć się banem
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Odcinek1-Przeprowadzka
Ranek...godzina 7.00.Renata siedzi w taksówce bardzo śpiąca ale chce zapamiętać jej kochany Głogów na zawsze.Aneta widząc smutek siostry pyta mamy: -Mamo...Czy my musimy się przeprowadzić do Polkowic?? -Tak kochanie-odpowiada mama -Ale po co?W Głogowie jest dobrze mam tu przyjaciół! -Anetko rozumiem... -Nie rozumiesz!!!-przerwała Aneta -No to Ty mnie zrozum!Tatusia brat jest chory!Musimy się przeprowadzić do Polkowic,zobaczysz spodoba Ci się. -wątpię -A co tam jest fajnego?Zapytała Renatka -Reniu ja nie wiem ale powiem ci tyle ze jest tam kopalnie miedzi w której tatuś będzie pracował -To fajnie I tak się skończyła rozmowa i Renata poszła spać.Minęło pół godziony -Renata wstawaj!Powiedział Andrzej -Już ale co się stało? -Jesteśmy w Pokowicach!Weź te dwie torby! -Dobrze a gdzie mieszkamy? -Dowiesz się w swoim czasie!!! Renatce zrobiło się przykro że tatuś tak na nią nakrzyczał i jeszcze Aneta powiedziała: -Ja mam jedną torbę a ty dwie hehehehe!!! Renacie zrobiło się jeszcze smutniej ale odpowiedziała: -Phi!Ja jestem silniejsza i mogę nieść jeszcze 2!buehehehehe Andrzej słysząc to powiedział: -To jak jesteś taka mądra to weź moje!!! Renatka posmutniała i popatrzyła na Anetę która wystawiła jej język.Nagle Wiesia oznajmiła: -To tutaj!!! [IMG] ![]() Mogę otworzyć drzwi?-spytała Renata? [IMG] ![]() Nie!!!To ja je otworzę-i Aneta zabrała mamie klucz z rąk -Aneta oddaj mi klucz Renata pierwsza zapytała i to ona je otworzy! [IMG] ![]() -Skoro mają się kłucić to ja je otworzę!!-Andzrej mówiąc to otworzył drzwi [IMG] ![]() Każdy poszedł do innego pomieszczenia.Aneta do łazienki:to tu bede sie stroic ![]() Renata do pokoiku:Jakie piękne widoki [IMG] ![]() Wiesia do kuchi-To tu bede gotowac [IMG] ![]() Andrzej do salonu-gdzie bedzie stał telewizor? [IMG] ![]() Andrzej poszedł do Anety i pyta: -Chesz poukładać w łazience? -Oczywiście!!! [IMG] ![]() -No to idź po kartony i łazienka jest twoja! -Juchu!Aneta mówioąc to pocałowała tatę [IMG] ![]() Andrzej poszedł do pokoju gdzie była Renata.Gdy Renata zobaczyla tatę powiedziała: -Wiesz tatusiu podoba mi się tu! -Cieszę się chcesz coś zrobić? -Tak! -To idź po firanki i powieś przy wszystkich oknoach [IMG][img=http://images4.fotosik.pl/132/f7e9e9525d060151m.jpg][/IMG] Poaptrzył co robi Wiesia i natknął się na herbatę [IMG] ![]() I wszyscy zrobili sibie przerwę [IMG] ![]() Andrzej powiedział do Wiesi: -Pójdę do Dialogu załatwię sprawy zobaczę co u Mietka*(brata)i pójdę po Ryśka *(kolegę)pomoże mi wnieść meble -dobrze I poszedł a Wiesia pograła z dziewczynkami w karty [IMG] ![]() Gdy Andrzej doszedł do Mietka tak się zaczęła rozmowa: -Cześć Mietek! -Cześć Andrzej! -Jak tam zdrówko? -A nijak!Mam receptę ale Bożena nie pójdzie bo ciągle kradnie a dzieciaki wysłać to juz wiolałybym sam iść ale nie mogę! [IMG] ![]() -Brachu dawaj kasę i receptę i ja pójdę -OK Andrzej poszedł w tym samym czasie: -Wygrałam!Wygrałam!Wygrałam! Gramy jeszcze raz mówi wiesia CDN....... w następnym odcinku: -Kogo pozna Renata i Aneta? Gdzie pójdzie wiesia i Andrzej? |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Pełno błędów,ortograficznych i stylistycznych,typu ,,BRACHU,DAWAJ RECEPTĘ!'' albo ,,ktUry'',źle wykadrowane zdjęcia,niskie ściany.
Żle wpisałaś adresy zdjęc bo widać border=>. 3/10 na zachęte. I bardzo krótki ten odcinek. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się, pełno błedów ortograficznych,literówek, miskie ściany, puste pomieszczenia, nieoryginalne dialogi....daję 1/10
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|