|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Pomocy, kiedy wciskam shift+ctrl+c nie wyskakuje mi na górze okienko polecenia do wpisania kodu, dlaczego co się stało, nie mogę wpisać rzadnego kodu.Może ktoś wie co się stało?Jak mam wpisać kod?Może jest jakiś inny sposób na wpisanie kodu?
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Spróbuj wcisnąć Shift+Ctrl+B, mi to raz pomogło, chociaż teraz normalnie mam. Możesz spróbować.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
shift+ctrl+b to jest z sims1 ale probowałam tez i nic nie dziala ;( ;( ;(
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
moze popostu nie wciskasz ich naraz
albo moze masz wlonczonego caps locka o_O nie iwem czy to cos zmienia, ale moze. aha ctrl i shift wciskasz te po lewej czy po prawej stronie? |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ej dziewczyny co wam jestesmy w dziale TS2 i wpisujemy w dwujce Ctrl+Shift+C ,a nie na odwrot chyba ze ze mna jest cos nie tak...
![]() Ja chcę TheSims 2 Zwierzaczki...... Łeeeeee....... Nie no jest ok (zadzwonilam do kolezanki[ma wlaczone TS2]i jest Ctrl+Shift+c ![]() Ostatnio edytowane przez zozoleczek : 08.10.2006 - 16:42 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Dłużej tego nie wytrzymam, chyba popełnie sepuku.Czego ja już nie kombinowałam nawt odinstalowalam gre i zainstalowalam z powrotem i...........nic, nadal nie chce mi wyskoczyć okienko do wpisywania kodów, czy ktoś się nademną zlituje, juz nie potrafie grać bez kodów, bo co to za gra bez kodów, jest tyle ciekawych rzeczy w kodach błagam, proszę pomocy! ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|