Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.10.2006, 20:59   #1
Kolia =]
Guest

Smile Tak, to ja...

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

No dobra, myślę, że docenicie mój komiks !!! Męczyłam się pół dnia, ponieważ kiepsko mi działa Imageshack i co chwila coś tam mu się psuło... A te Dziwne przypadki na Black Rose Street można wywalić... Tamto fs to klapa c(-:
Teraz jest komiks xD!!!! Czekam na komcie!!!
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 24.10.2006, 21:02   #2
Kolia =]
Guest

Sorry, ale obok obrazków mam jakieś "border"... Nie wiem co to...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.10.2006, 08:13   #3
fanka-queen
Guest

Wink

Nie ty jeden chyba na serio źle ci chodzi ten imageShack
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.10.2006, 08:38   #4
Kolia =]
Guest

Grin

W przyszyłym odcinku bardziej się postaram. W ogóle, obrazki po kilka razy te same... xP Zawsze mi tak dobrze działał, a teraz... :con: Ja nie umiem żyć bez Imageshack'usia...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.10.2006, 08:41   #5
Kolia =]
Guest

Question

Ej i jeszcze jedno
Chyba Wam nie przekszadzają dymki robione w Paintcie??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.10.2006, 11:12   #6
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Muszę Cię pochwalić, że bardzo ładnie wyszły Ci obrazki, dymki i napisy jak na Painta - zazwyczaj ludzie zapisują w Paincie jako .jpg i robią się brzydkie rozmazania, a u Ciebie wszystko jest wyraźne i estetyczne. No, na niektórych fotkach ciuchy są bardzo rozmazane, ale to chyba wina gry. Na innych znowu są bardzo szczegółowe.
Nie przeszkadzają mi osobiście dymki z Painta, w tym komiksie wyglądają prawie jak z Worda.
Fotki są ładne.
Jeśli chodzi o treść, to jak na razie nie zrobiła na mnie szczególnego wrażenia, bo po pierwsze odcinek jets krótki i mało się wydarzyło, po drugie nie widać (jeszcze) żadnego głównego wątku i komiks nie wydaje się być o niczym konkretnym, ale przecież główny wątek może pojawić się w kolejnych odcinkach.
Niektóre teksty są nawet fajne, inne zwyczajne. Te ikonki =] trochę nie pasują mi w tekście...
A co do tego tajemniczego "border"... Na pewno wklejasz do posta kod z okienka "Hotlink for forums (1)"? Wystarczy wkleić tylko to i nie trzeba nic więcej dawać.
No, tyle na razie mogę powiedzieć, czekam na następne odcinki.

Pozdrawiam
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.10.2006, 18:36   #7
Megga
Guest

Domyślnie

Pzeczytałam i mam jedno do powiedzenia: jakie dno. Przeciez tego się czytać nie da. Ludzie, zanim wstawicie coś na forum, dajcie to komuś do poczytania i ocenienia. Czemu teksty na tym forum są na takim żenującym poziomie?
Mam pytanie: czy w tym fs egzystuje coś takiego, jak fabuła, treść, akcja? Bo ja coś nie widzę.
Nie mówi się "Dziękuję, młodzieńcu", tylko "Dziękuję, młodzieńcze". Nie ma "Wychaczyć", może byc za to "wyhaczyć". Opłaca się sprawdzać niektóre rzeczy w słowniku.
Radzę ci ten "tfur" stąd jak najszybciej wywalić. I spalic na stosie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.10.2006, 09:47   #8
Kolia =]
Guest

Domyślnie Bardzo dobra nowina

Napewno cały świat się teraz uszczęśliwi: nie będę już pisała tego komiksu.
W pierwszym odcinku nic miało się nie dziać, wszystko miało być... Hmm.. Denne? Waszym zdaniem tak. Potem miało być o tym, że jej ciotka powie jej, że jest zaadoptowana, że jest czarodziejką, miały razem czarować... Już nawet tyle rzeczy pościągałam... Różne ciuchy, różdżki, księgi zaklęć... No cóż, wszystko muszę wykasować... Dawno nie pisałam odcinka, ponieważ zachorowałam, gdy przeczytałam Wasze komentarze. No na serio! Miałam wysoką gorączkę... Dzisiaj w nocy też... :con: Dzięki Wam bardzo, cieszcie się, że wpędziliście mnie w doła... Usuncie ten temat... Odchodzę zupełnie z tego forum. Pewnie się cieszycie jak nie wiem, no nie?!?!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.10.2006, 13:19   #9
fanka-queen
Guest

Post Do prawie wszystkich komentujących to fotosory!

Wiem co czuje autorka tego fotostory, b sama przez to przeszłam...
Nie wszyscy są tacy zdolni jak wy( w co wątpie) i nie musicie krytykować kogo popadnie... :1smutny:
Internet jest też między innymi po to, żeby pokazać swoje zdolności, słowa krytyki są potrzebne, ale nie róbcie sobie z kogoś ofiary... :con:
A tak w ogole to ta autorka tak się starała a wy co? Może z tego fotostory by wyszlo coś fajnego!
KOLIA WSPIERAMY CIĘ NIE ODCHODŹ!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.10.2006, 16:13   #10
Kolia =]
Guest

Smile == Moshe... ==

Może jeszcze kiedyś napiszę fs, ale w formie opowiadania.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania