|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
;( Mam problem z dodatkami z netu ;(
;( Ściągam do folderu dowolands próbuje otworzyć a tam pisze że niemoże. ;( Jak patrze ile sie ściągneło to jest 9% lub 60%. ;( Jak ściągam daną żecz to tylko ją ściągam nie ściągam pózniej niczego innego. ;( Prosze pomużcie. ;( Natix |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
..Próbujesz otworzyć jak jest napsiane, że się ściągneło 9% lub 60 % ?
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Chyba trzeba ściągnąć jakieś meshe czy jak im tam.
Ale gdzie je zainstalować??? Ostatnio edytowane przez Natix : 25.11.2006 - 20:40 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dobra dość dawno był ten topic ale odpisze. No więc nie wiem o co chodzi z tym ściaganiem, nie rozumiem twojego problemu :/ A co do meshy, były takie tematy, ale napisze już, że meshe ściąga się i daje do downloads, jak wszystkie inne dodatki z netu.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja ściągam meshe tak jak się powinno i niedziałają, ale mniejsza o to.
Nie ściąga się plików bezpośrednio do pliku >downloads< Najpierw ściąga się do folderu, który sama zrobisz (np. ściąganki) Gdy ściągniesz dane dodatki do własnego folderu, klikasz drugim przyciskiem myszy i klikasz na >wypakuj pliki tutaj< (oczywiście jeśli masz odpowiedni program). "Wypakowane" pliki wycinasz i wklejasz do folderu downloads. Mam nadzieję że sobie poradzisz. Nie martw się jeśli niektóre pliki nie będą działać (bo jak chyba wiesz) nie wszystkie dodatki działają. A co do ściągnięcia tylko 9% czy 60%, może masz żly program do ściągania, albo ściągasz z nie odpowiednich stron... Ostatnio edytowane przez KTOSIEK : 16.12.2006 - 18:41 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|