|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Dwa dni temu wyinstalowałam sims 2:szyk i elegancja. No i wszystkie dodatki mi sie skasowały też. Włączam Własny Biznes i wszystko pięknie i wogóle. Na parcele wkońcu mogłam wejść. No to wyłączyłam gre i zaczęłam ściągać dodatki. Nawet 1GB nie przekraczają, bo przedtem to było chyba 3GB. Włączam gre no i pokazuje sie ten napis Sims 2:Własny Biznes i sie ładuje, ale w połowie się zatrzymuje i takjakby gra sie zaciełą czy cos, a muzyka dalej gra;/ Co jest?! Pomóżcie!!!!!
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
I chciałam jeszcze dodać, że gdy włączam raz to nie idzie i dopiero za drugim razem gra się włącza.
Pomóżcie!!!!! Prosze!! |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeśli to pirat to chyba tak zostanie ;( Ja miałam podobny problem, bo gdy chciałam zainstalować pirackie szyk i elegancja do oryginału z wszystkimi dodatkami simsy były po angielsku i też wszystko się wykasowało. Niewiem czy dobrze mówię, dla pewności spytaj kogoś jeszcze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ehh moze szkodliwy dodatek z neta?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nie... Nie szkodliwy dodatek:/ Bo sciągałam z modthesims, xmsims i paru znanych stronek:/ Kiedyś też miałam dodatki z tych stronek i działało.
Pomózcie!!!!!!1 |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ale wkońcu mogłaś trafić na szkodliwy dodatek
![]() proponuje odinstalowanie wszystkich Simsów i powtórną instalacje bez dodatków z neta- wtedy będzie dobrze chodzilo ;-) ![]() ![]() I zeby z powodu Simsow sie zabijac??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
Ja napszykład ściągnęłam expres do kawy a dostałam "coś" co zawieszało mi grę. PS> Na modthesims conajmniej 1/20 userów to hackerzy ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|