|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez wildthing : 08.02.2007 - 09:26 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Też uważam ,że to dobry pomysł
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Fajnie, że lubisz konie i stajnie, ale nie za bardzo fajnie jest zakładać do tego nowy temat.
A poza tym, nie ma już dodatków do The sims 1, a jak raczyłaś zobaczyć to dział TS1. |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 15
|
![]()
No a ja wolałabym The sims2 Wieś albo The sims2 Gwiazda lub abrakadabra
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() 1. to dzial o ts1, wiec prosze o pomysly tylko dotyczace tej gry
2. prosze, nie robcie sobie zartow typu 'the sims dupa' xd. zmieniam nazwe tematu :P. Ostatnio edytowane przez wildthing : 08.02.2007 - 09:26 |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]()
No to ja bym bardzo chciała
Cytat:
Cytat:
![]() A pewnie to tylko marzenia....No ael dobra, piszcie ludzie o tych dodatkach, bo ja strasznie lubie czytać pomysły ludzi na dodatki, nowowści, itp. w grze ![]() Ostatnio edytowane przez Polia : 11.02.2007 - 14:17 |
||
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
chciala bym zeby ludzie z maxsi stworzyli simsy na farmie mogly by byc zatytuaowane "zycie na farmie" byly by tam krowy swinie kury ale takze dodatek i ty mozesz byc gwiazda simy stawaly bys ie tam gwiazdami chciala bym by byly w nastepnych rosszerzeniach pralki
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dla mnie najlepiej The Sims 2 Farma
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
albo Sims 2 Magiczne Życie gdzie były by elfy stwory magiczne istniała by magia czary były by stare zamki a nowa okolica która dojdzie sklepy magiczne i areny do magii do domu przychodził y by gnomy sttwory i inne meagiczne stworzenia .
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja bym chciała np.The Sims 2-Życie w bloku.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|