|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje simki? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 37.25% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
24 | 47.06% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
2 | 3.92% |
2 gwiazdki - Niezbyt |
1 | 1.96% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
5 | 9.80% |
Głosujących: 51. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]()
Informuję, że tutaj nie ma WSZYSTKICH moich simek, te najstarsze zostały usunięte, bo nie ma sensu ich tu trzymać.
11. Sarah ![]() ![]() ![]() 10. Agathe ![]() ![]() ![]() 9. Autumn ![]() ![]() ![]() 8. Lilly ![]() ![]() ![]() 7. Nancy ![]() ![]() ![]() 6. Beatrice ![]() ![]() ![]() 5. Dorothe ![]() ![]() ![]() 4. Marile ![]() ![]() ![]() 3. Valentine ![]() ![]() ![]() 2. Cloe ![]() ![]() ![]() 1. Annabelle ![]() ![]() Komentujcie!
flesh covers the bone and the flesh searches for more than flesh http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431 Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo ![]() Ostatnio edytowane przez marandile : 23.02.2007 - 23:49 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Sarah - ładna, ma bardzo ładne policzki i fajne oczy, ale trochę dziwny nos - 8/10.
Agathe - taka roześmiana i rozpromieniona, również ładna, ma fajne oczy, ale ta fryzura mi nie pasuje - 8/10. Autumn - jesień? Nie podoba mi się za bardzo. Ma wąską twarz i bardzo wąski nos. A po za tym nie lubię jak simki mają zbyt mocny odcień pudru. Mógłby byś bardziej delikatny - 4/10. Lily - brzydka, wygląda jak stara ciotka. Nie wiem dlaczego, może przez ten dziwny kształt twarzy - 3/10. Nancy - jest śliczna i słodka, ale ma strasznie podłużną twarz, a ta fryzura wydłuża ją jeszcze bardziej. Gdyby nie to i ten dziwny puder byłaby dziesiąta - 8/10. Beatrice - taka średnia. Nie wiem czemu, ale nie podoba mi się tak bardzo - 4/10. Dorothe - brzydka. Nie wiem czy to skin, czy cień, ale te wory pod oczami wyglądają potwornie. Usta mogłyby byś odrobinę ciemniejsze, bo tak to zlewają się ze skórą. Poza tym te grube, ciemne brwi nie pasują do blondu i wygądają ohydnie - 1/10. Marile - może być. Chociaż znowu ten puder. Nigdy nie daję simkom pudru, bo mi się to nie podoba, a po za tym to wygląda z deczka dziwnie według mnie - 6/10. Valentine - cudowne imię i cudowna simka. Przepiękna. Ta jest najładniejsza ze wszystkich. Bardzo mi się podoba i nie mam zastrzeżeń - 10/10. Cloe - wygląda jak emerytka xd - 3/10. Annabelle - j/w. Ogólnie Twoje simki są przeciętne, no ale nie przejmuj się - nie jest tak źle. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jej, ładne są te Twoje simki. A to moje oceny:
Sarah-10/10-po prostu śliczna Agathe-10/10-wygląda jak prawdziwa Autumn-8/10-ładna, ale nie podoba mi się fryzura Lily-8/10-wygląda trochę dziwnie w tej fryzurze Nancy-9/10-jest bardzo ładna, ale jak dla mnie, ma trochę chude policzki(a może mi się wydaję?) Beatrice-9/10-jeden punkt mniej przez fryzurę Dorothe-4/10-będę szczera, nie podoba mi się, ale widać, że trzeba się napracować, aby ją zrobić Marile-6/10-ładna, ale nie w moim guście Valentine-9/10-odejmuję punkt za fryzurę Cloe-4/10-niepodoba mi się, ale ma ładną fryzurę Annabelle-3/10-przykro mi, ale nieładna, ale widać,że dopracowana i fajna fryzura |
![]() |
#4 |
|
![]()
#5 |
Guest
|
![]()
Monica:Jest ładna ale zły kolor włosów... przez to twarz sie tak rozciąga 8/10 xP
Edith:Siuper 10/10 Aktualna ocena 18/20 Pracuj a beje git ![]() Pozdro... |
![]() |
#6 |
Reputacja: 13
|
![]()
Monica 16,5/20
Edith 16,5/20 Ogólna ocena 35/40 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Monica-9/10
Edith-8,5/10 Nie wiem czemu, ale te simki wyglądają trochę nienaturalnie. Ale są ładne ![]() Ostatnio edytowane przez innka1 : 23.02.2007 - 09:50 |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#9 |
|
![]()