|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
cześć! mam parę pytań o Klub Ogrodników
![]() 1. kiedy można prosić o "przegląd ogródka"? bo mi ciągle piszą, że jeszcze nic nie zakwitło itp. o_O. 2. czy dają coś innego niż studnię życzeń? 3. i jeśli mi ją okradziono (studnię) to czy dostanę ją 2 raz, czy muszę "wciąć" sobie z boolprop'a? (wolałabym nie używać kodów..) 4. to już nie jest o tym klubie, ale co tam;D. Gdy kliknęłam Różą Zielonką na pomidory, mogłam z nich zrobić kompost. a w innej rodzinie, inną simką nie mogę, mimo, iż ma ona złotą rangę ogrodnictwa. dlaczego tak się dzieje? od czego to zależy? P.S. w instrukcji pisało, że ze zgrabionych liści również można zrobić kompost. a ja mogę je tylko spalić, wyrzucić lub się w nich bawić... |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
wyrzucic to znaczy wrucic do kompostownika a nie jestem pewien :con: |
|
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
musisz kupić specjalny kosz na kompost! Jest tam, gdzie cała reszta z ogrodnictwa!
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Tryb budowania->tam gdzie masz rosliny wszystkie i tam masz taka doniczke z lopatka i tam znajdziesz kompostownik taki ciemny (tak jak bylo wczesniej napsane wyglada jak kosz do smieci)
![]() |
![]() |
#6 | |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
1. Nie decyduj zbyt pochopnie. Oni nie oceniają tylko stanu drzewek i roślin. Kup dużo elementów ozobnych, np. fontanna. Doliczą ci dodatkowe punkty ![]() ![]() ![]() 2. Nagrody pieniężne lub może coś innego... xP 3. Chyba jak zobaczą, że nie masz to dostaniesz ![]() 4. Musisz kupić kompostownik... tryb kupowania>ogrodnictwo>i tam będzie taki kosz z lampką :smirk: Pozdrawiam Nikita |
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Hm... Co do 3. Nawet jak masz już studnię, to możesz dostać jeszcze jedną, wiem bo moja simka ma dwie
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
i dzięki za odpowiedzi do tego kompostownika ![]() wznawiam pytanię - kiedy "rośliny kwitną"? bo ja mi kwitną to piszą, że nic nie zakwitło-_-". a co do kodu na studnię, to zaraz znajdę i podam ![]() |
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Jak Ci tak pisze to tak mniejwięcej po 1-3 dni wg. nich już 'zakwitły'. (przynajmiej u mnie) I to raczej nie ma wpływu czy rzeczywiście zakwitły czy też nie. (nie jestem pewna czy o taką odpowiedź Ci chodziło, ale cóż ;x)
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|