Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.02.2007, 15:02   #1
Natix
Guest

Arrow The Sims 2 - Impreza

Znalazłam na jednej niemieckiej stronie opis o nowy dodatku.The sims 2 Celebration Stuff to będzie kolejny mini dodatek.Strona znalezienia http://www.simszone.de/ niestety wszystko jest po niemiecku xP xP xP
Ale zawsze.Nie_ma jeszcze zdjęć.Ale mam nadzieje że wybko powstanie.Ciekawe kiedy.
:wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
A niby The sims 2 4 pory roku miał być ostani.
Dziwne :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez Eámanë : 22.02.2007 - 15:15
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.02.2007, 17:09   #2
stagnacja
Guest

ThumbsDown

Cytat:
Napisał Natix
Znalazłam na jednej niemieckiej stronie opis o nowy dodatku.The sims 2 Celebration Stuff to będzie kolejny mini dodatek.Strona znalezienia http://www.simszone.de/ niestety wszystko jest po niemiecku xP xP xP
Ale zawsze.Nie_ma jeszcze zdjęć.Ale mam nadzieje że wybko powstanie.Ciekawe kiedy.
:wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
A niby The sims 2 4 pory roku miał być ostani.
Dziwne :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

Pozdrawiam
Dodatek 4 Pory roku nie miał być ostatni a to to minidodatek...

Ostatnio edytowane przez stagnacja : 22.02.2007 - 17:13
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.02.2007, 17:14   #3
Darlene
Guest

Wink

Cytat:
Napisał Nikita123
Dodatek 4 pory roku nie miał być ostatni poza tym ten cały "Celebration Stuff" to jest nasza Rozrywka Rodzinna albo Szyk i Elegancja... skoro nie rozumiesz niemieckiego to myślałaś, że można się domyślić po obrazku? Boshe...
Moim zdaniem to będzie kolejny mini dodatek a nie odpowiednik Glamour czy Family Fun ...

Edit: Dokładniej rzecz biorąc jak dla mnie to wygląda na jakiś Imprezowy bądź Okazjonalny Mini Dodatek....

Ostatnio edytowane przez Tsuki : 22.02.2007 - 17:16
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.02.2007, 17:53   #4
Justa95
Guest

Domyślnie

Ja znalazłam zdjęcie z grillem, suknią, parasolką, krzesłem i okładkę.

Mi się wydaje że to będzie jakiś mini dodatek ślubny (spójrzcie na 2 link, tam są suknie ślubne, garnitury, "łuki balonowe", torty, ramki na zdjęcia w kształcie serc). I celebration to po angielsku ceremonia.

Linki: http://www.simszone.de/php_inc/scree...2_07/21_03.jpg
http://www.simszone.de/php_inc/scree...2_07/22_01.jpg

Ostatnio edytowane przez Justa95 : 22.02.2007 - 18:00
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.02.2007, 18:11   #5
Darlene
Guest

Wink

Czyli tak jak mówiłam - jakiś dodatek (bądź mini dodatek) okazjonalny :smirk:
Może nareszcie będzie można mieć tort urodzinowy "domowej roboty" ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.02.2007, 19:19   #6
Natix
Guest

Wink The sims 2 Celebration stuff

Ciekawe kiedy będzie premiera.A celebration to świętowania czyli The sims 2 Świętowania Akcesoria???
Nie_mogę się go doczekać.
Ale na głównej stronie nic o nim nie pisze.
I tam są nowe rzeczy do ślubu na_przykład.
A co do tego tortu robione własnej roboty to raczej nie_będzie można bo w mini dodatakch raczej nie ma nowych opcji.Ale może się mylę.
Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez Eámanë : 23.02.2007 - 11:55
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.03.2007, 20:02   #7
szynszylam
Guest

Domyślnie

Ja może sobie kupie. Nawet dobrze wyglądają te rzeczy.

PS. Niech ktoś usunie Noney, albo coś z nim zrobi.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2007, 23:40   #8
Selena

Reputacja: 10
Arrow The Sims 2 - Impreza

Oto notka z gazety Gry Extra, które wydaje zawsze cały numer o simsach, jak wyjdzie jakiś główny dodatek

"
Kolejne minidodatki już w drodze

W zeszłym roku pojawiły się dwa małe dodatki do The Sims 2, zawierające skandalicznie małe liczby nowych dodatków i w zasadzie ponad to. Okazaly się jednak olbrzymimi rynkowymi przebojami, więc Elektronic Arts będzie wydawało kolejne: w tym roku jako pierwszy do sprzedaży ma trafić minododatek Impreza, w którym znajda sie elementy potrzebne smom do świętowania. Zapewne trąbki, czapeczki i nowe sposoby na przystrojenie domu. Drugi jest znacznie ciekawszy, bo będzie nosić tytuł Moda z H&M, a ten produkt odzieży jest dobrze znany w Polsce. W nowym minidodatku znajdziemy wyłącznie ciuchy właśnie tej marki - będzie je mozna oczywiście założyć na nasze simy. Intrygujący pomysł reklamowy, ale jesli sie sprawdzi, spodziewamy sie zalewu minidodatków przygotowanych we współpracy z innymi producentami odzieżowymi
"

Ostatnio edytowane przez Björk : 11.11.2008 - 14:21
Selena jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.03.2007, 07:44   #9
rzezU
Guest

Domyślnie

hahah
Ta moda z H&M śmieszny pomysł.. no bo zobaczymy coś w grze i coś nam sie spodoba, to możemy se iść i to kupić dla siebie xD
Heheeh.. a ta impreza to dla mnie nic tak jakby nie wnosi bo ja żadko robie urodziny itp., tylko śluby. Wystarcza mi tyle wyposażenia ile mam

Śniło mi się że wyszedł dodatek "Gothic" i że było nowe otoczenie, i tam mieszkały same wampiry, zombie itp. i że była tam ciągle noc i panował straszny klimat ciągle.. brr.. i były fajne nowe mebelki ^^..
to byłby dopiero dodatek!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.03.2007, 07:57   #10
pocia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał rzezU
hahah
Heheeh.. a ta impreza to dla mnie nic tak jakby nie wnosi bo ja żadko robie urodziny itp., tylko śluby. Wystarcza mi tyle wyposażenia ile mam
tu się zgadzam... nawet ślubów nie organizuję, bo mi się nie chce.

a co do 2 mini dodatku to wg mnie troche glupi pomysl... bo potem - jak pisala Selena - beda robic te minipacki z innymi firmami odziezowymi. i co nam to da? pewnie same ubrania... a nowe meble? ech, wolalabym, zeby nawiazali kontakt z jakas firmą fryzjerska;D. bylo by wiecej fryyyyzur*.*
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania