|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Przedstawiam Wam moj pierwszy na forum domek
![]() Zapraszam do komentowania i ocen ![]() Całość: ![]() ![]() Wejście: ![]() Kuchnia i jadalnia: ![]() Salon: ![]() Łazienka (i przedpokój w tle): ![]() ![]() Sypialnia: ![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Wnętrze bardzo ładne, dobrze dobrane kolory. Wszystko do siebie pasuje, ale nie podoba mi się dach. Nie wiem czemu, ale jakoś nie pasuje mi do reszty. Ogródek dość skąpy, ale lepszy taki, niż żaden
![]() Moja ocena: 8/10 (-1 za dach, -1 za ogród)...całkiem nieźle, jak na pierwszy dom. |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
W sumie dom chyba nie jest zly, no ale te foty sa koszmarne :/ Scian nie widac i w ogóle jakos mnie to zniecheca :/ Dlatego 7/10
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Wiem napisalem ze zdjecia sa kiepskie, ale nie jakosc zdjec macie oceniac ale dom...
![]() A moze ktos wie jak polepszyc ich jakosc ?? |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nie no generalnie nie chodzi mi o jakosc, tylko o to, ze strasznie z dalekiej odleglosci sa robione i nie ma scian :/ A jakosc to sie robi gdzies w ustawieniach, poszperaj, bo ja nie pamietam nazwy...jak zawsze
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Spoko
![]() ![]() A nastepnym razem postaram sie zrobic lepsze i bliższe zdjecia ![]() Czekam na dalsze komenty, mimo jakosci ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Mi też nie. Wiesz, trochę stare domki wyciągnąłeś/aś...
|
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie lubię dodatków.A domek jest ok.Więc 9/10
|
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Domek nawet, nawet.
Szkoda, że nie ma bliższych zdjęć, ścian i ogrodu. No ale daję 7/10 ------------------------------------------------ Mój 200 post! ------------------------------------------------ Zapraszam do mojego pierwszego domku. Link w sygnaturze.
#10 |
Guest
|
![]()
No nawet ładny ten domek, ale poszłaś/eś na łatwiznę nie jest trudno zbudować domku z gotowymi zestawami obiektów do każdego pomieszczenia. Za mało też roślinności na zewnątrz. Stawiam 6/10 za pomysł, bo jak powiedziałem nie jest trudno zbudować z gotowych zestawów z neta. Miało być 5/10 ale dałem więcej na zachętę bo to pierwszy domek więc przy następnym staraj się mniej dodatków dać lub chociaż połączyć je z obiektami z gry i pamiętaj o ogrodzie;p
Ostatnio edytowane przez Matrax : 21.02.2008 - 11:52 Powód: "połączyć je z obiektami z obiektami z gry" |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|