|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Wczoraj przestała uruchamiać się rodzina Kapuletów. Działała i przestała. Otwiera się okno wczytywania rodziny, "przelatują" podświetlenia obrazków i koniec - gra muzyka, obraca sie klepsydra i tak w nieskończoność. Co może być powodem ? Dodam, uprzedzając ewentualne sugestie: oczywiście oryginały, wszystkie dodatki, nic nie dogrywane, żadnych dodatków z netu, na pewno żadnego wirusa ani nic w tym stylu. Wyłączenie antywira, firewalla i wszystkiego zbędnego w tle nic nie daje. Poza tym problemem wszystko chodzi miodzio ....
Pomożecie ?Tylko nie piszcie, że trzeba od nowa grać bo mnie córa powiesi :con: |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
nie ma to jak dobra reinstalka, naprawde! |
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
No ja bym napisała, że to właśnie wina hacków i dodatków z sieci, ale skoro ich nie ściągałaś...hm...może za mała pamięć? Ile masz?
Nom co reinstalki to właśnie pomaga na PRAWIE wszystko No ale pierwsze napisz ile masz pamięci, choc nie wiem czy to może być wina tego
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
U mnie pomaga pwisanie w otoczeniu kodu boolProp testingCheatsEnabled true.
wtedy powinno pojawić się okienko i opcje: Cancel Reset Delete NAciśnihj Delete i po sprawie
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Co się pojawia po wpisaniu kodu bollprop...Jest normalnie ja po motherlode (na kasę)czy inaczej??
|
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 10
|
Wyprowadź ich do skrzynki rodzin i znowu wprowadź będzie działac
![]() Chociaż umnie działało
|
|