|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Z góry przepraszam za to, że zapewne rzeczy których szukam na forum były już wymieniane. Niestety w szukajce nie pokazały się szukane prze ze mnie hasła, a niemożliwością jest przekopywanie się przez kilkaset tematów o tytułach "lista" albo "pomocy"...
Tak więc apeluję do Wszytskich, żeby w tematach wątków ujęli to czego szukają. "Pomóżcie mi, pls" nic nie mówi użytkownikom i utrudnia wyszukiwanie tematów w szukajce. Ja chciałabym Was prosić o pomoc w znajezieniu takich rzeczy - ubrania w stylach z XIV-XVIII wieku - dla szlachty jak i dla pospólstwa i fryzury z tych czasów - "podtasowe" meble z tych okresów (jadalnia, sypialnia, łazienka (właśnie, ma ktoś link do jakieś starej wygódk, czy czegoś w tym stuly?) itp... - Wszelkie narzędzia potrzebne do pracy - misy, garnki, ręczniki, misy do ubijania masła, dzbany na mleko itp do kuchni, narzędia do pracy w polu itp. A także rekwizyty jedzenia - jakieś ciasta, grzybki, zioła... - Zwierzeta hodowlane - konie, kozy, owce, kury, kaczki i inne. Z góry dziękuję :-) Pozdrawiam Arisland |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dziękuję bardzo :-)
Jednak mam oytanie - pliki tych zwierzaków zpaisane są w formacie 'rar'. Jak rozpakować takie pliki, albo jak ściągnąc je normalnie w formie 'zip'? Jeśli ktoś by miał takie pozmieniane pliki ze zwierzakami to bardzo poproszę - [email protected] Oczywiście jak ktoś ma więcej stronek to dalej czekam i będę b wdzięczna. |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 13
|
![]()
A ja mam pytanie.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
No niestety jako rzeźby. Właśnie to mnie martwi, że twórcy Sims 2 nie pomyśleli o tym by w dodatku Zwierzaki uwzględnić zwierzęta hodowlane. Fajnie by było np móc jeździć na koniku, albo doić krówkę
![]() Żeby rozpakować te zwierzaki trzeba kliknąć na archiwum prawym przyciskiem myszki i wybrać opcję wypakuj pliki, a następnie otworzy się nam okno i trzeba wybrać folder do którego ma się to wypakować, czyli oczywiście Downloads ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Archiwum? A gdzie je znaleść?
Pliki ZIP mi sie fajnie wypakowywują - 'wyjmuje' je ręcznie z folderu i przkeładam. Natomiast RAR po kloimnięciu otwierają mi się w WMP :-( Nie mogę przez to miec świnek, gęsi i kaczek, które są mi tak potrzebne :-( Konie w ZIPie niestety nie działają :-( Eeeh, coś działa [rzeciwko mnie :-) Ostatnio edytowane przez Arsindial : 08.04.2007 - 16:57 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|