|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No to nadeszła kolej na mnie. Eh mam termę. Dobra do rzeczy. Domek pierwszy, ale oczywiście na forum. Od razu przyznam się bez bicia, że pomysł na te "filary" wzięłam z moda. Szukając sama nie wiem czego, ale zobaczyłam nawet nie ściągnęłam i swoimi pomysłami zbudowałam coś w rodzaju tamtego domu(a raczej tylko tych filarów, bo dom jest całkiem inny). Dobra koniec tego gadania potem wam się czytać nie chce. Życzę miłego oglądania.
Tak ogólnie to on miał być taki nowoczesny dom, a w sumie to wyszła mi tylko nowoczesna sypialnia. No i nie mogłam się powstrzymać od przytulnego przedpokoju, a przecież przytulny gryzie się trochę z nowoczesnym. Z góry dzięki za oceny. Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 16:00 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Pierwszy
![]() Hmm... No więc powiem szczerze, ze podoba mi sie!! ![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
fajny jedyne co mi się nie podoba to okna ale reszta naprawde fajne .
daje 9.0 \ 10 ponieważ nie ma ogrodu aj przepraszam ogród jest opuściłem jedno zdjęcie w takim razie daje 9.9 \ 10 Ostatnio edytowane przez Wielebny : 14.04.2007 - 19:17 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Świetny. Bardzo lubię takie domki
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Troche pusto, nie podoba mi sie kolor na zewnątrz domu i dach, a także z deczka sypialnia jest ten teges, jest nawet ok 7.99/10
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się...tylko jakoś tak brakuje mi choćby trochę zieleni...
jakiś mały ogródeczek,cokolwiek. |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Chciałam zrobić coś "bardziej zielonego" tylko miałam z tym wielki problem. Nic mi nie pasowało. Po dłuższym czasie uznałam, że taki będzie najlepej.
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
domek jest nawet ładnie wykonany,jedynie co brak tu ogrodu i za to odejmę punkty czyli 9/10
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
z przodu nowoczesny a w śrpdku normalny
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|