Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.04.2007, 14:12   #1
claudia_13
Guest

Question Nie pada u mnie śnieg, ani deszcz.

Mam taki problem. Gdy gram w simsy 2 cztery pory roku nigdy nie mam sniegu, albo spadających liści samych z siebie. Zawsze muszę używać maszyny do tworzenia pogody. Czy coś z moją grą jest nie tak, czy muszę dłuuuuugo czekać??? Help :gu:

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.04.2007, 14:25   #2
Darlene
Guest

Domyślnie

To nie musi być błąd w grze,ale może. Mi np. też czasami zimą nie pada śnieg. A jak jest w następnej porze roku tzn. następnej zimy np. ?

stare 21.04.2007, 19:51   #3
Kuba xD
Guest

Domyślnie

Czasem tak jest. Raz przez cala zime, wiosne i lato nie mialem opadow, dopiero jesienia, i malo. Ale za to lisci mi pelno spadalo. Natomiast ostatnio zaczal padac snieg w srodku wiosny... Generalnie wydaje mi sie ze to zalezy od "humoru gry" i od parceli na ktorej jestes. Moze to taki blad... sam nie wiem

stare 21.04.2007, 20:00   #4
Darlene
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kuba xD
Czasem tak jest. Raz przez cala zime, wiosne i lato nie mialem opadow, dopiero jesienia, i malo. Ale za to lisci mi pelno spadalo. Natomiast ostatnio zaczal padac snieg w srodku wiosny... Generalnie wydaje mi sie ze to zalezy od "humoru gry" i od parceli na ktorej jestes. Moze to taki blad... sam nie wiem
A może po prostu szczypta realizmu wprowadzona do gry ? :smirk:

stare 22.04.2007, 09:10   #5
claudia_13
Guest

Domyślnie

Dzięki :* :* poczekam jeszcze kilka pór roku A tak przy okazji to mam raczej dobrą kartę graficzną)

stare 22.04.2007, 09:42   #6
cysia
Guest

Domyślnie

No co za to by były cztery pory roku jakby w zimie był tylko śnieg musi być trochę inaczej że nie będzie przez zimę śniegu a będzie w następną zimę więc grzecznie zaczekaj xD

stare 22.06.2007, 09:51   #7
Dominsiaaa
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Sssandrulec
jak liście nie spadają to wstarczy kupić specjalne drzewko (bo z niektórych nie spadają).

Wiem raczej nie pomogłam <hihihi>
No żeczywiście nie ze wszystkich spadają liście. I jak drzewo wkoło obsadzisz kwiatami to tez liście nie spadną. Najgorsze w tym jest to że na jeden dzień to simowie muszą sie nagrabić nonstop.hihihi ;( A co do deszcze to normalne ze nie pada zawsze u nas też. latem pada deszcz u simów ale zaraz robi się burza a oni ciągle biegną do okna oglądac deszcz. Wkurza to bardzo :con:

Jeśli ktoś chce ciuchy do ściągnięcia dla simów za free to pisać mi na meila- [email protected]

stare 24.06.2007, 13:43   #8
Sandy

Reputacja: 12
Domyślnie

Jeśli w zimie nie pada śnieg, to znaczy że gra odzwierciedla ostatnią zimę Tez tak kiedys mialam. Albo raz moi simowie pod koniec wiosny zaczęli nosić ubrania wierzchniowe. Zabawnie to wyglądało, szczególnie kiedy przyszło lato, a oni nie przestawali nosić tych swoich ubranek.
Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania