Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.04.2007, 12:51   #1
Kuba xD
Guest

Domyślnie Domek z ogrodem :D

Niestety zrobiłem go z dodatkami, bo bez to porażka by była. W salonie drugi raz zastosowałem tę samą tapetę co w poprzednim domku, ale ta najlepiej pasowała. No i w końcu zrobiłem dom z ogrodem !! Zawsze się tego "boje" bo jakoś mi ogródki nie wychodzą, ale ten jest chyba całkiem ok. Oceniajcie:

Front, ogród:

Salon:

Kuchnia (połączona z salonem jest):

Sypialnia:

Gabinet:

Łazienka:

I rzut z góry:

Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 13:12

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.04.2007, 22:27   #2
The FerG

Reputacja: 10
Domyślnie

Pierwszy!!!
Fajny domek tylko w środku troche przynury może przez te kolory i za mało okien.Jest za pusty jeszcze.
Sypialnia wcale mi się nie podoba ,ale reszta może być

Na zewnątrz 10/10
W środku 5,5/10
Dobranie kolorów 6/10
Za bryłe 9/10

Jest dobrze :smirk:
Szkoda że nie widziałem poprzedniego domku
The FerG jest offline  
stare 26.04.2007, 13:06   #3
cysia
Guest

Domyślnie

Cudo wszędzie.I ty się bałeś że ci ogródek nie wyjdzie cudo

stare 26.04.2007, 13:17   #4
Rider41
Guest

Domyślnie

Ładny domek przyznam tylko dlaczego juz nikt nie robi domow z fundamentami ? :shifty:

10/10

stare 26.04.2007, 13:20   #5
Kuba xD
Guest

Domyślnie

Dlatego bez fundamentów, że zamieszkają w nim szczeniaki, a one nie mogą chodzić po schodach, bynajmniej u mnie... :con:

Dzięki za ocenki Czekam na kolejne

stare 26.04.2007, 16:05   #6
boX
Guest

Domyślnie 10/10

Bardzo ładny domek. Strasznie mi się podoba oceniam cię na 10/10

stare 29.04.2007, 19:29   #7
Darlene
Guest

Domyślnie

Średnio mi się podoba. Bryłą nie za ciekawa. Ogród nie za bardzo mi przypadł do gustu. Sypialnia jest trochę "oderwana" od reszty domu.

8/10

stare 29.04.2007, 19:41   #8
Alatáriël
Guest

Domyślnie

Pękłam xD
Sypialnia OpÓr ; D
Bryła niefajna
Reszta spox ^^

stare 01.05.2007, 18:14   #9
gabi199313
Guest

Domyślnie

Domek z zewnątrz cudo!! Ogródek śliczny!! Salon piękny, kuchnia całkiem niezła Sypialnia za czerwona, jak tam zasnąć? W gabinecie ta podłoga jest jakaś ,,krzywa" xP Łazienka OK. ocenka: 9/10 Pozdro!

stare 06.06.2007, 13:57   #10
Kasiunia14lat
Guest

Domyślnie

Hej! Moja ocenka jak zwykle długa, ale mam nadzieję, że się przyda
BRYŁA: Bardzo ciekawa, i szczerze mówiąc podoba mi się :* Taka inna, nie lubię jak ktoś zbytnio wymyśla. Skromność i prostota ponad wszystko 9/10
PODWÓRKO: Nie podoba mi się żywopłot przed bramką i za to duży minus... jakoś nie pasuje... ale fajne rozmieszczenie ogrodzenia itp. Za dużo też tych doniczek...i drzewa stoją tak jakby sztywno.... powinieneś je jakoś rozstawić...Co jeszcze mi się nie podoba? Ciągle się przyczepiam tych drzew, ale tyle rodzajów? Przecież to nie park narodowy tylko ogród! Powinno być kilka drzewek, a nie wszystkiego za dużo i w dodatku tak symetrycznie porozstawiane... 5/10
WNĘTRZE: Za ciemno i za pusto... Ładne niektóre mebelki np. szafka w salonie, firanki... Ale nie podoba mi się ogólnie...Mało przytulnie i tak jak na podwórku-zero "smaku"... wszystko stoi bo musi... a powinno być ciepło i gustownie... Ale podoba mi się gabinet i łazienka, dlatego 6/10

RAZEM: 20/30... Myślę, że stać Cię na więcej, tylko potrzeba więcej smaku i wyczucia Czekam na kolejny domek, jeśli będzie w nim jaśniej i przytulniej, napewno będzie mi się bardziej podobać Pozdrawiam i życzę powodzenia
Kasia

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania