|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
nie wiem czy to mozliwe, ale chcialabym wyczyscic katalog downloads ze zbednych plikow, czyli takich, ktorych nie uzywam
nie chcialabym stracic niektorych mebli, ale inne z nich znowu sa mi totalnie niepotrzebne usuwajac w grze jakis obiekt pojawia mi sie komunikat: "czy chcesz usunac obiekt ze swojego komputera" czy jakos tak, ale obiawiam sie, ze to usuwa tylko obiekt z gry, a nie caly plik z katalogu |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Możesz pobrać "The Sims 2 Content Manager" Przeglądając pliki można je również usuwać. <<<KLIK>>> Dostępna polska wersja!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Tak jak mówi Kia63 - ten program służy do przeglądania swoich dodatków i ewentualnego usuwania. Ale często niektóre dodatki z sieci mu szkodzą i nie można go uruchomić - występuje błąd "error".
Tutaj jest jeszcze inny program, Clean Installer: http://sims2pack.modthesims2.com/ (w dziale Downloads) Również ma te funkcje, co Content Manager. A tak poza tym to usuwając coś w grze, usuwa się to trwale z dysku (z folderu Downloads). ![]()
![]() |
#4 |
|
![]()
Właśnie wiem, mi nie działa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
dzieki wielkie za pomoc
nie myslalam, ze usuwajac z gry usuwam z kompa, bo nadal mam jakos tak wiele w tym katalogu ![]() jeszcze raz dzieki za pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Nie ma za co.
![]() W katalogu może być dużo rzeczy z powodu meshy (kształtów). Np. ściągasz jakiś całkiem nowy mebel (nie nowy kolor maxisowego) i na niego składa się kolor i kształt - kolor usuwasz w grze albo programem, a kształt zostaje w Downloads. Można go usunąć programem albo ręcznie wchodząc do Downloads i kasując, ale kłopot jest z ustaleniem, który to - w nazwie kształty mają zazwyczaj słowo MESH + nazwa strony albo inne słowo, a jak masz różne dodatki o nowych kształtach (meble, ubrania, fryzury itp.) to po nazwie trudno ustalić i można niechcący usunąć nie ten, co trzeba. W programach na podglądzie nie widać kształtów, w grze w ogóle nie można ich zobaczyć w katalogach, także nie ma niestety dobrej rady na ustalenie, które są niepotrzebne i trzeba albo sobie jakoś segregować, nazywać, dawać do osobnych folderów (w Downloads można tworzyć foldery na dodatki), albo "na wyczucie" kasować. ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|