|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem czy to sie zalicza do tego dzialu ale jestem na forum od niedawna i nie bardzo sie orietuje gdzie pytac o takie rozne rzeczy.
1. chcialabym stworzyc nowa kariere ale nie wiem jak. na razie mam tylko studia no i simcy 2, a poza tym nie jestem jakos obeznana w komputerach wiec czy ktos moglby mi napisac jak krok po kroku to zrobic bo czytalam ze mozna dowolna kare samemu sobie zrobic. I czy sa gdzies jakies kariery juz gotowe do sciagniecia. 2. jezeli wyprowadze sima z domu i on bedzie w tym panelu w otoczeniu a potem go usune to czy w drzewie genealogicznym jego zony bedzie martwy zniknie czy moze co sie z nim stanie 3 jakie sa sposoby na szybkie zabicie sima pomijajac basen i zaglodzenie bo to zabiera zbyt duzo czasu a chce sie szybko pozbyc sima tak zeby nie zyl ZA ODPOWIEDZI Z GORY DZIEKUJE |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
1. Tutaj jest poradnik jak to zrobić ---> http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=24478
![]() 2. Nie wiem, mi się wydaje, że nadal będzie w drzewie genealogicznym. Ale nie jestem pewna, bo jeszcze nigdy tak nie robiłam. 3. Śmierć od much - jak w domu sima jest dużo brudnych talerzy to sima mogą zabić muchy. Śmierć od satelity - kiedy każesz simowi oglądać chmury to może się zdarzyć tak, że na sima spadnie satelita. Śmierć w pożarze - kiedy w domu sima jest pożar i sim stoi blisko ognia (lub w ogniu) to może się spalić. Śmierć od prądu - jeśli sim naprawia zepsuty sprzęt elektroniczny mając mało (lub wcale) punktów techniki to może go porazić prąd ze skutkiem śmiertelnym. Śmierć od choroby - jeśli sim jest chory i go nie leczysz, wtedy może umrzeć. Chyba jeszcze coś było, ale już nie pamiętam ![]() PS. Nie ten dział. Ten temat CHYBA powinien być tutaj --> http://www.forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17 (tak mi się wydaje) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Śmierć od ducha - sim tak się przestraszy duch że umrze.
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
dzieki za odpowiedzi. Chyba postanowie zeby go muchy zagryzły
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Trzymasz shift i klikasz na sima ( tam pokazuja sie jakies zeczy po angielsku) bierzesz wiecej i tam jest kill..(klikasz to) Die by files czy jakos tak i sima zjadaja muchy. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
moze jestem troche za malo rogarniety ale mi sie wydaje ze jak sim ma zone to ona z nim mieszka i jak sie ich wyprowadzi i usunie to znikna obydwoje?
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |