|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Grałam sobie moją ukochaną rodzinką i Simce umarł mąż. Więc odblokowałam boolpropem Wskrzeszeniomat, i zadzwoniłam do Śmierci. I tu zaczyna się mój problem. Otóż wyświetlił mi się komunikat od Mrocznego Kosiarza, że nie znam żadnego Sima, który umarł, więc po co do niego dzwonię, że jak zadzwonię jeszcze raz to przyjdzie po mnie...
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mam zrozumieć, że używałeś/łaś kodu boolProp? Jeżeli tak, to może być jedynie błąd gry. Czasami kody niszczą grę...
Pozdrawiam |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Użyj kodu unlockCareerRewards - jeśli masz Nocne Życie , weż Wskrzeszeniomat i spróbuj
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
tez tak zrobilam w rodzinie biedak
i tez smierc powiedziala balbinie, ze ta nie zna nikogo, kto zmarl a chcialam wskrzesic jej meza... ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ale żeby wskrzesić sima to trzeba mieć jego nagrobek. A o ile mi wiadomo to Balbina go nie ma.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
no tez tak myslalam, ale w temacie o wskrzeszeniomacie ktos mi napisal, ze nie trzeba miec nagrobka...
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A w Dziwnowie kosmicie sie zmarło i Opelia (...) mogła go wskrzesić a przecierz nie byl z rodzinki ;/
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Kami22- któremu kosmicie?
Telefon do Kosy... Jak byłam młodsza myślałam, że mogę się z nim zaprzyjaźnić ![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja nie mogę wskrzesić sima za nic :/ Wpisuje kod (poprawnie!) i okno mi się powiększa i nic
![]() Ps: Mam tylko Na Studiach i nic więcej! |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|