Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.06.2007, 14:45   #1
karolina_rock
Guest

Domyślnie Fashion House by karolina_rock [BRAK ZDJĘĆ]

Nareszcie możecie zobaczyć pierwsze dzieło na tym nicku...
Mam nadzieje, że wam się spodoba. Proszę o szczere opinie.
Domek zbudowany jest dla jednej osoby.
Otoczenie: Werona - Lazurowa Promenada
Cena: 40 640 simolenów
Rozmiary parceli: 20 x 30

I to by było na tyle... Proszę o szczere opinie! Mam nadzieje, że się

PS. Bardzo przepraszam, za zdjęcie łazienki, ale niestety to pomieszczenie nie było zbyt duże. Czekam na komentarze...

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 20:55

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.07.2007, 14:06   #2
Kuba_xD
Guest

Domyślnie Odp: Fashion House by karolina_rock

Sam nie wiem... Jakos tak pusto i smutno (?)
Nie jest najgorzej, ale mogloby byc lepiej... 6/10

stare 02.07.2007, 14:21   #3
Wielebny
Mod emeryt

Reputacja: 9

popieram opinie kuby mogło być znacznie lepiej może jakbyś zmieniła kolor ścian na bardziej ciepłe np. pomarańczowy w salonie daje 2\10 nie spodobał mi się ale drugi napewno będzie lepszy
Wielebny jest offline  
stare 02.07.2007, 17:51   #4
MilQa
Guest

łomatko, strasznie ponuro i smutno, ale moze byc, taki skromny.

stare 02.07.2007, 18:21   #5
Vegeta

Reputacja: 15
Domyślnie

Niestety zgadzam się z innymi ale nie jest tak źle...mimo tego że domek trochę ponury to dość ładny....6/10

20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :<
Vegeta jest offline  
stare 02.07.2007, 22:11   #6
shezza

Reputacja: 13

No to zaczynam opinię. xD

ZEWNĄTRZ
Dziwnie ten domek bez fundamentów wygląda. Jakoś pusto, niby są te krzaczki przy ścianie koło basenu, ale ich prawie nie widać... Przydałoby się jakieś urozmaicenie. Ta ścieżka jakaś taka krzywa... Nie widzi mi się. 2/10

WEWNĄTRZ
Kuchnia - co tu robią kafle chodnikowe? Lodówka nie powinna zasłaniać okien, mogłabyś dać jakąś kolorową tapetę, albo zwykłe pokrycie na ścianach. Wygląda tak smutno.
Jadalnia - Tu daję plusa. Podoba mi się to podwyższenie. Jednak znowu brakuje elementów dekoracyjnych. Może jakiś dywanik albo firanki?
Salon - Fotele zamiast kanapy? Coś nie teges. Co tam w rogu robi ta wciśnięta kanapa i kominek? Wygląda jakby miała zaraz tam wpaść, a poza tym stoi w drzwiach. A w ogóle - oszczędzasz na pokryciach ścian? Dajże chociaż panele jakieś albo cuś.
Łazienka - przypomina bunkier. Mała i ciasna. Nie podobają mi się te kafle. Kran i to lustro praktycznie włażą na kibelek. Wychodzisz spod prysznica i wchodzisz do toalety. Coś nie tak.
Sypialnia - okropnie ciemna. Daję plusa - zmieniłaś pokrycie ścian. Nie pasi mi telefon - chrapiesz sobie, a tu cię nagle zrywa bezduszne BIIIIP! Co to jest - to nad łóżkiem? Szyb wentylacyjny czy drabina zaklinowana? Dałaś jakiegoś kwiatka i plakat - ale to troszkę za mało. Podobają mi się zdjęcia i przybornik na biurku.
4/10

BRYŁA
Zwykły prostokącik...Nic ciekawego. 1/10

OCENA OGÓLNA
3.5/10

Nie jest źle. Ale do ideału trochę brakuje. Szczerze mówiąc dom sprawia dla mnie wrażenie niedopracowanego i robionego na szybko. Porpacuj nad tym domkiem, a będzie ok. Powodzenia! :*
shezza jest offline  
stare 14.07.2007, 11:17   #7
Korona
Guest

No więc zaczynamy ocenkę.

Mogę powiedzieć, że się zbytnio nie napracowałaś, ponieważ gdzie jest ogródek? Taka pustka tylko basenik, kilka krzaczków. Może by coś dodać np. jedno "chocaż" jedno drzewko. Ja przynajmniej za drzewkami nie przepadam ale żeby było niby więcej roślin to byś mogła dodać. Jak masz np. The Sims 2 Pets to mogłaś dodać bude na dworzu. Lub nawet mogła byś poszerzyć basen lub go trochę zwiększyć. No nie wiem. trzeba było by pomyśleć.

W przedpokoju i kuchni nie podoba mi się to, że są takie same płytki jak chodnik przy ulicy. Ogólnie kuchnia to jest taka niczego sobie ale nawet nie ma koloru ściany tylko takie coś dziwnego i te meble nie pasują do niczego. Bo do białego zabardzo. Mogłaś wybrać jakieś może jaśniejsze mebelki. Salonik ładny ale jak zawsze muszę się przyczepić. Tam gdzie jest kominek mojim zdaniem bez sensu ta sofa obok wygląda tak jakby była przy samym kominku i niemożna by było nawet na niej usiąść. Jadalnia też niczego sobie stół i krzesła mogłaś chociaż jakiś obraz, owoce, kwiatki tam dać tak to to wygląda jak jakieś pustkowie. xD Łazienka może być ale drzwi napewno nie pasują z drugiej strony do pomoieszczenia więc najlepiej brać białe przynajmniej mojim zdaniem.
I sypialnia. Nie pasuje mi do niej ten czerwony plakat i telefon obok łóżka ale tak to może być. No jak by może było inne łóżko no ale już się go nie będę czepiać.

Ocena ogólna:
4/10

Mogłaś sięmożę troche postarać, mam nadzieję, że później będzie lepiej jeśli się nie przestraszyłąś moją oceną i postawisz domek inny na forum. POZDRAWIAM! :*

stare 14.07.2007, 14:10   #8
bartek0101
Guest

Smutny taki ..ale nawet fajne umeblowanie...ogród jest bo nie widze???;p;p

stare 15.07.2007, 12:39   #9
Shaggy
Guest

Wszystko mi się podoba prócz: Tej kóchni... Między lodówką a zmywarką jest luka... Szafki nie przypadły mi do gustu niestety... Lodówka ładna, i tutaj masz +. Resza spoko cacy, dobrze zrobiłaś przesuwająć o kąt kanapę w salonie i fotele... Ogród: Nie ma NIC ciekawego.... Oprócz małego basenu....

ogółem: 7/10.

Dobra robotqa. Pozdrawiam

stare 15.07.2007, 13:11   #10
Ośliczka
Guest

Co mi się podoba: pokrycie zewnętrznej ściany (uwielbiam tą cegiełkę), ładne mebelki w kuchni (skąd je masz? ), wyższy poziom w środku domu (jak można coś takiego zrobić?)

Co mi się nie podoba: bryła (trochę zbyt skromna), szare kolory ścian w środku (trochę smutno), trochę za mało ozdób, zbyt jednolite kolory mebli, przez ogród chyba przeszedł tajfun i zmiutł wszystkie roślinki.

Moja ocena: 4/10

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania