|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Pytanie nr1: Gdzie znalezc te skladniki: Jad Weza, Pyl Chochlikow.
Pytanie nr2: Do czego sluzy Czarna Roza. I odrazu mowie UZYLEM WYSZUKIWARKI i nic. Dobrze by bylo gdyby wszyscy odrazu mowili tutaj jaki chcieli by skladnik znalezc, a moze ktos odpowie, bo tamten temat o czarach niestety nie byl wystarczajacy. I prosze nie uzywajcie tego tematu jako nabijarki postow. GalunaEdit: Temat przyklejam. Przynajmniej chwilowo. Tutaj wrzucajcie wszystkie pytania. A jak zobaczę osobne tematy to zabiję : P Ostatnio edytowane przez Galuna : 02.07.2007 - 18:56 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
z tego co pamiętam jad żmiji otrzymujesz gdy wymienisz się z zaklinaczem węży na złotą nić. magiczny pył możesz odkupić od wróżki Mary. czarne róże są tylko i wyłącznie do zaklęcia na sławę
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dobrze, to ja teraz wyjdę na głupią, ale nie wiem jak zdobyć jakiś kryształ czy jak to się nazywało oraz wspomniane już czarne róże.
Nazwy dokładnej nie sprawdzę bo komputer z simsami mi zdechł, w związku z tym muszę trochę poczekać na grę ale już się za nią stęskniłam ![]() Edit: Dzięki ;d Ostatnio edytowane przez Galuna : 01.07.2007 - 23:18 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
kryształy Ci rosną na parceli jak dużo czarujesz. czarne róże dostajesz od fanów którzy przyjeżdżają na Twoją parcelę i robią sobie zdjęcia
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
No nareszczie wszystkie czary pokonane(oprocz ukrytych).
Wiem gdzie mozna znalezc skladniki rozne mozecie sie mnie pytac. A i pamietajcie jak pisze pyl chochlikow to jego druga nazwa to magiczny pyl czy tam proszek. PS. Ale ten korzen problemu sie rozrasta ! |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A mnie nigdy na działce żadne kryształy czy korzenie nie wyrosły... Buu... A tak dużo czarowałam i się żab przestraszyłam (wogóle co trzeba z nimi zrobić, jak będzie plaga żab? U mnie jedyną interakcją było 'Pocałuj'... Co się wtedy stanie?). No i nic nie wyrosło. A do czego służą te kryształy i korzenie, bo DO KOŃCA nie wiem
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Naomi, ja wiem gdzie jest każdy składnik(oprócz tajnych), ale chciałabymteraz mieć je bez problemu tylko po ściagnięciu gdzie wklepać cały ten folder?
Teraz pytanko do wszystkich:czy ktokolwiek, kiedykolwiek znalazł jakiś tajny składnik lub zaklęcie i czy w ogóle istnieją tajne składniki. Niektórzy na różnych forach piszą, że znależli wszystkie składniki i zaklęcia, ale według mnie to były tylko przechwałki. |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
ja znam takie cos.ale tylko czarodziejski nektar i czarodziejskie ciastko czy jakos tak
![]() no to tak : do czarodziejskiego nektaru potzrebny jest ten baniak do robienia nektarów i tak włóż do niego --> : winogrona,winogrona,pot ropuchy, (do tego potrzebny jest ten piec)czarodziejskie ciastko--> : masło , proszek do pieczenia , pył chochlików, to wszystko co znalazłam na temat tajnych rzeczy ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
A da się jakoś wykorzystać banan zagłady (czy jakoś tak) i taką cegłę ;D ?
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Jak zdobyć "Pióro Pegaza"?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |