|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
A mam pytanko, a czy te prysznice bez kabin działają tylko w simsach na uniwersytecie???czy w nocnym życiu też by działały???(bo mam se zamiar kupic
![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Prysznice bez kabin działają we wszystkich dodatkach
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Serio???
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Problem z działaniem jest przy wannach.
Ja mam ściągniętych kilka z netu jeszcze przed zwierzakami to nie mam opcji, żeby wykąpać psa ![]() ![]() Też przy wcześniejszych stolikach do przewijania niemowląt nie ma opcji wyboru ubrania wierzchniego ![]() Po prostu musisz sprawdzić do jakiego dodatku jest dana rzecz ![]() Jeśli oprócz Studiów jest podstawa w opisie to powinny pójść. Ostatnio edytowane przez Callineck : 05.04.2008 - 19:53 |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
A jeszcze jedno pytanko gdzie mogę w grze znaleśc ten prysznic bo ja go zapakowałam do dawnloads tak jak wszystko co pobieram i jak wchodzę w grę czy to budowa domu czy już do jakiejś rodziny to nigdzie go nie ma. No chyba że jednak nie działa ten prysznic w TS2 i CPR bo na razie tylko takowe gry posiadam.
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
zeby te wyzej podane prysznice działały, potrzebny jest dodatek "na studiach"...
dlatego ja odswiezam temat i prosze o pomoc - potrzebuje prysznica bez kabiny, ale takiego, do dzialania ktorego NIE jest wymagany dodatek "na studiach" ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|