|
![]() |
#2 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
podoba mi się tylko salon ale reszta nie zabardzo i czemu na ulicy jest trawa i daj więcej zdjęć żeby było widać ogród i dom z każdej strony
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem dom jest trochę chaotyczny. Wady:
- trawa nie pasuje do szarej podłogi która jest dalej, a poza tym zakrywa jezdnię co wg. mnie wygląda dziwacznie - pokoje są za duże i kiepsko zagospodarowane - roleta na drzwiach...?! Zalety - z zewnątrz wygląda efektownie Moja ocena: 4/10 |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Trawa na ulicy? Nie podoba mi się. Wejście nie ładne, kolorystycznie leży. Trzy stoliczki w salonie to przegięcie. Winda, ogromna łazienka i niedopasowane do okna zasłony...Bez sensu. Nie podoba mi się nic w tym domu
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ciekawy basen, reszta hmm powiedział bym że 0/10, ale za ten basen daje 0,5/10.
Zbyt duże robisz pomieszczenia, co w konsekwencji daje taki nieład. Spróbuj zbudować coś mniejszego, zobaczysz że będzie napewno lepiej. |
![]() |
#7 |
Reputacja: 14
|
![]()
okropne... zero estetycznosci, pomieszczenia za wielkie pomieszczenia, brak dodatków... 0/10
#8 |
Guest
|
![]()
Jakoś tak...dziwnie?
![]() Z domu podoba mi sie tylko bryła - nawet bardzo ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() ![]() Nawet jeśli to nie są drzwi, to to wygląda beznadziejnie :con: Tak w ogóle - dam ci 1/10, za: - duże pomieszczenia (za duże ![]() - trawa na drodze (szczyt!) - trzy stoliki w salonie!? - kompletnie nie pasuje mi to wejście :shifty: - ta bryła... oryginalna aż zanadto, mi się całkowicie nie podoba. :con: - ustawienie ławek w ogrodzie zabija, są strasznie symetryczne, w dodatku jest tam ni stąd, ni zowąd ławka. Skąd ona? - to samo w łazience, nie musi być taka wielka. - i zapomniałem dodać, że jestem przeciwnikiem wind a u siebie umieszczam je tylko, gdy absolutnie nie ma miejsca na jakieś schody ![]() Czepiam się szczegółów, wiem. :shifty: |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Mi sie nie podoba. Juz sama bryla i droga mowia, ze ten dom jest oblesny, a w srodku to juz masakra. 2\10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|