|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Oto moje pierwsze simki:
![]() Shot at 2007-08-16 ![]() Shot at 2007-08-18 ![]() Shot at 2007-08-18 ![]() Shot at 2007-08-18 Pobierz Martę Pobierz Brittanny Pobierz Nicole Pobierz Ann Pobierz Mary Dodatki ściągałam z www.lp.simy.pl , TSR , Peggy sims , sims connection i innych stron Ostatnio edytowane przez klaudiasim : 18.08.2007 - 16:10 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Marta nie przypadła mi do gustu a Nikole tak fajowa jest
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mam kilka uwag co do twoich simek
![]() 1.Nie rób takich samych twarzy (widać, że są takie same) 2.Ściągnij sobie szminki,cienie do powiek i skiny (będą ładniejsze) 3.Popatrz sobie w innych tematach jak najlepiej umieszczać simki w postach ![]() Ocenka: 5/10 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
sorki ale one są całe z netu i każda twarz jest taka sama ale zmodyfikowana
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ogólnie są ładne
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]()
Simki:
Marta - twarz jest ładna i ogólnie tylko nie podoba mi się jej fryzura (nielubie tego typu fryzur).... Z kąd ściągłaś tę mini?? Ocena:8/10 Nicole - ona bardziej mi sie podoba niż Marta (jak prawie wszystkim) Ocena: 9,5/10 Cytat:
|
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
mini ściągnęłam z www.lp.simy.pl
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Na razie podoba mi się tylko Nicole(ma b. fajną kieckę). Czekam na więcej.Pozdrawiam
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
marta- lada sukienka skad? 6/10 bo sama taka ladna nie jest
Nicole- ladna sukienka skad? 9/10 ta jest ladna Ann- sama w sobie niezbyt ale fajny welon 7/10 Mary- wogole mi sie nie podoba 2/10 Britany- tez niezbyt 4/10 Suma 28/50 Sory jak za ostro ;( |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|