|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Postanowiłam zamieścic w koncu domek na forum :shy:
Niestety, nie umiem jeszcze robic zdjec wiec wybaczcie niedociagniecia Przeznaczony dla dwóch simów lubiących wiejskie klimaty i kopanie w ziemi. Chałupka posiada:sypialnia,kuchnia z jadalnia,salonik kominkowy,pokoik rozrywkowy,kacik tv, łazienke i przedsionek. Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 22:02 |
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 20
|
Bryła: Taka wiejska, nawet fajna. Podoba mi się. 8/10
![]() Ogród: Baardzo malowniczo. Super! Tak wiejsko i w ogóle. Fajnie . 9/10Wnętrze: Wiejskie i za razem staromodne. Też mi się podoba. Gryzie tylko ten TV i ta nowoczesna kanapa. Kuchnia jest świetna. Pokoik rozrywkowy także niczego sobie. Kominek też oddaje wiejski klimat. Bardzo mi się podoba. Jednak wolę trochę bardziej nowoczesne klimaty, dlatego daję Ci 8.5/10 (za ten TV )8/10 9/10 8.5/10 ------ 25.5/30 czyli 8.5/10. Bardzo dobry wynik! Rzadko mi się zdarza postawić tak wysoką ocenę. Pozdrawiam, Désignér
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Bardzo dobrze... Ogród jest piękny... W sam raz na farmę. Tyle roślin i zwierząt daje naprawdę wiejski klimat. Jedyna rzecz która nie pasuje to kanapa do kąta telewizyjnego. Naprawdę ładny dom. Daje 9,5/10. (odjąłem za kanapę)
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
dziękuję... Jaką kanapę dać w zamian tej?
|
|
|
#5 | |
|
Reputacja: 20
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
Zgadzam się
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Cudny taki.... wiejski. Normalnie zero zastrzeżeń
Zewnątrz - 10/10 - Cudo Wewnątrz - 9/10 - bez telewizorka byłoby stanowczo lepiej
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
I od razu lepiej... Teraz w moja ocenka będzie modyfikowana
Zewnątrz - Bez zmian ![]() Wnętrze - 10/10 cuuudo Pozdrawiam Tittellë
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Domek naprawdę bardzo mi się podoba, wszystko w nim do siebie pasuje (po tej zmianie jaką doradzili ci forumowicze jest jeszcze lepiej). Ten styl wiejski jest naprawdę ciekawy, a jego dopełnienie stanowią takie elementy jak zwierzęta, stajnia, grabie itp. Gratuluję świetnej roboty
Zdjęcia według mnie są całkiem dobre, ale jedno do czego się przyczepię to ich jakość, chyba nie ustawiłaś sobie w opcjach wysokich detali, a szkoda... To tyle takie moje małe spostrzeżenie, ale dom oceniam i tak na 10/10
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|