|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Przedstawiam kolejny mój dom o nazwie Wiejska Ostoja. Dlaczego na taką nazwę się zdecydowałam?
Uważam, że tytuł domu powinien w pełni oddawać jego wnętrza. Myślę, że do niego pasuje. Z resztą sami oceńcie. Ten malutki dom jest pełen przepychu, mieszanką wzorów i kolorów. Zamieszkuje go samotna emerytka, Aleksandra Worczyk, która przeniosła się z miasta na wieś w poszukiwaniu spokoju i ciszy. Swój wybór mebli tłumaczy tym, że jeśli mieszka się w takim zacisznym miejscu, takiej zacisznej wsi jak Kwitnące Wzgórza, nie sposó nie oddać się jej urokowi. A jej urok to specyficzne powietrze, meble. I do tego, jak mówi pani Aleksandra, swój dom dostosowała. Wymagania: TS2/TS2NS/TS2CPR Cena: 37 263 [cena mogła ulec niewielkiej zmianie] Zdjęcia robione zimą, dlatego taki efekt 'zwiędłych' drzw [niezamierzony]. Mam nadzieję, że chociaż trochę się spodoba ![]() Pozdrawiam, olliss. Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:07 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
bryła nawet ,nawet.
nie pasuje mi bambusowy krawężnik i ten parasol. 7/10 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Upewniam się tylko,Clean to znaczy dom bez dodatków tak?
Moja ocena - bryła 7/10 dobrane kolory (zewnątrz) 5/10 ogródek i inne - 9/10 pokoje - 6/10 dobrana kolory (wewnątrz) - 6/10 punktacja ogólna - 8/10 = razem 41/60 ocena = średnia ale ładny dom. P.S. to twój pierwszy dom? |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Całkiem całkiem ten dom, super klimat w domu oddający "wiejskość", genialny pomysł ze stolikiem przy lodówce, do tego ogórd który w 100% pasuje do reszty otoczenia.
10/10 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
cleane oznacza to iż dom jest bez dodatków ściągniętych z netu, takich jak melbli podłóg
P.S Zauważyłem, że jedna część ściany nie jest dokończpona tynkiem ![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ten mały daszek nie dokończonego. P.s komurka pisze się dokończona. |
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Zgadzam się wiejski domek to jest
![]() Dom (a zwłaszcza łazienka) wydaje się pusty ... i jeszcze coś nie podoba mi się kanapa w saloniku ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ładny wszytko tutaj w takim babcinym klimacie tylko ten ogródek którego nie ma no i te leżaki...
![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|