Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.09.2007, 11:01   #1
Czikita_kiti
Guest

Grin "Biała Myśl" ^^ [BRAK ZDJĘĆ]

( Dziwna nazwa, wiem XD - pochodzi ona od koloru elewacji itp.)

Pomysł z kuchnia : zaczerpnięty od Irbis. ^^
Ps. Zdaję sobie sprawę, że bryły mogą przypominać te od Ulmille.
Być może dlatego, że strasznie mi się podoba ten styl budowania ;pp
Mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe >_>

Pozdrawiam :****

Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 21:33

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.09.2007, 14:27   #2
Tonetti
Guest

Smile Odp: "Biała Myśl" ^^

Coraz lepsze domki budujesz . Postarałaś się. Dom ma trochę minusów ale nie chcę się rozpisywać. Więc może od razu przejdziemy do oceny? 9,5/10. W poprzednich twoich "dziełach" dałbym 4,5/10.

stare 23.09.2007, 15:26   #3
miracle
Guest

Domyślnie Odp: "Biała Myśl" ^^

Nie podoba mi się chyba bryła. Ale wnętrze jest cudne. Podoba mi się też pomysł z tymi tarasami. .
9/10

Dasz do ściągnięcia. ?

stare 23.09.2007, 15:56   #4
Gabiq

Reputacja: 14

Fajnie zagospodarowana przestrzeń. Nie ma nic gorszego jak puste domy.. masa miejsca i 3 meble ..

Twój dom oceniam na 9/10
9/10 a nie 10/10 bo zawsze można się czegoś czepic co jest kwestią gustu ..

Super!
Gabiq jest offline  
stare 23.09.2007, 16:13   #5
Angie96
Guest

Ogólnie domładny, tylko troche kuchnia nie za bardzo... Bardzo mało rzeczy z maxisu ... a cenię sobie jak jest ich dużo. Nie są takei złe 7,5/10

stare 23.09.2007, 17:57   #6
mario

Reputacja: 20

Ja nie preferuję domów z mieszaną ilością dodatków z neta i tych maxisowych. Dla mnie - albo jedno, albo drugie (do wypowiedzi Angie96). Posta edytnę i ocenię później, bo teraz robię lekcje.

Edit:

Bryła: Nie jest zła. Właściwie to podoba mi się. Nie jest szczególnie wymyślna, taka w sam raz. Fajny pomysł z tarasami, jak ktoś już powiedział. No, co mogę jeszcze powiedzieć? Fajna, podoba mi się, ale dam 9/10.

Ogród: Już ci 3-ci raz mówię, żebyś zawsze robiła ogrodzenie! I znowu, jak na złość, nie ma! Ogrodu jako takiego nie ma... nie podoba mi się to. Ogrodzenia nie ma. Pusto, nieprzyjemnie. Szkoda... byłoby naprawdę super. 2/10 :con:

Wnętrze: 2 pierwsze zdjęcia ukazujące wnętrza nie podobają mi się. Te pomieszczenia jakieś takie... niezbyt dobrze dobrane. Za to łazienka "Ogólnodostępna" mi się podoba. Właściwie nie mam do niej zastrzeżeń. Z przyjemnością usiadłbym na kanapie, gdybym miał przed sobą taki ładny widok. Podoba mi się. Do pracowni nie mam powodu się szczególnie przyczepiać, nie jest źle. Kuchni w ogóle prawie nie widać, tzn. szafek kuch. Drażni mnie, że w każdym pomieszczeniu, te same żaluzje. Łazienka dla domowników prawie taka sama jak "Ogólno...". Więc pomijam. Hol na I piętrze - normalny. Pokój dzieci całkiem przytulny. Sypialnia rodziców (znowu te żaluzje!) jest całkiem ładna. Jakoś mi bardzo się spodobała. Taras główny i te wszystkie inne są bardzo fajne, tylko ja bym na twoim miejscu postawił (zamiast tego niskiego ogrodzonka) jakąś barierkę, bo mogą wypaść (zakładając, że to ludzie xD). 8,5/10 (za kilka drobnych nieodciągnięć)

9/10
2/10
8.5/10
------
19.5/30 czyli 6.5/10. Bardzo straciłaś na ogrodzie, którego nie ma. Postaraj się na przyszłość, żeby było ogrodzenie i więcej ogrodu. Masz gust i talent, tylko chociaż raz na następny raz zbuduj ogrodzenie i więcej drzew (może nie chcesz, ale chociaż spróbuj i zobaczysz, że będzie lepiej ). Buduj dalej! Pozdrawiam, Désignér

Ostatnio edytowane przez mario : 23.09.2007 - 21:11 Powód: Dopisanie
mario jest offline  
stare 23.09.2007, 18:21   #7
Ariedale
Guest

Śliczny domek. Piękna bryła, śliczne pomieszczenia, szczególnie łazienka na parterze.I tarasy, piękne. Aby romantycznie, wpatrywać się w niebo marzyć i odpoczywać. Domek jest przecudny! Moja ocena:
10/10.
Domek jest śliczny. Rób domki dalej

stare 23.09.2007, 19:02   #8
Czikita_kiti
Guest

Moniiia - jakbym umiała XD
Może ktoś mi wytłumaczyć ? ^^'
No i co z dodatkami ? "Spakuja" sie razem z domkiem? A domownicy? XD
Bo sie nie znam ;p

Edit: Ja nie umiem robić ogrodów XD
Nie wiem czemu, moze to wina tego, ze nie mam zbyt wielu pomysłów na ogrody? >.<
Albo wina dodatków... no nie wiem ;<

żaluzje - zna ktos fajna strone z firankami itp? XD

Ostatnio edytowane przez Czikita_kiti : 24.09.2007 - 13:56

stare 29.11.2008, 09:48   #9
dżin.

Reputacja: 10
Smile Odp: "Biała Myśl" ^^

Wow, w tej chyba jadalni mogłyby być jakieś obrazy
- 8/10
dżin. jest offline  
stare 29.11.2008, 10:14   #10
dareczka84
Guest

Ładna bryła, wewnątrz jak dla mnie za chłodno, tak jakoś mało przytulnie, może dlatego, że nie lubie tego stylu, takiego nowoczesnego. Pokój dzieci smutny i chyba najbardziej mnie rozczarował.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania