|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
( Dziwna nazwa, wiem XD - pochodzi ona od koloru elewacji itp.)
Pomysł z kuchnia : zaczerpnięty od Irbis. ^^ Ps. Zdaję sobie sprawę, że bryły mogą przypominać te od Ulmille. Być może dlatego, że strasznie mi się podoba ten styl budowania ;pp Mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe >_> Pozdrawiam :****
Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 21:33 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Coraz lepsze domki budujesz
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się chyba bryła. Ale wnętrze jest cudne. Podoba mi się też pomysł z tymi tarasami.
![]() 9/10 Dasz do ściągnięcia. ![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 14
|
![]()
Fajnie zagospodarowana przestrzeń. Nie ma nic gorszego jak puste domy.. masa miejsca i 3 meble
![]() Twój dom oceniam na 9/10 9/10 a nie 10/10 bo zawsze można się czegoś czepic co jest kwestią gustu ![]() Super! |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ogólnie domładny, tylko troche kuchnia nie za bardzo... Bardzo mało rzeczy z maxisu ... a cenię sobie jak jest ich dużo. Nie są takei złe
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 20
|
![]()
Ja nie preferuję domów z mieszaną ilością dodatków z neta i tych maxisowych. Dla mnie - albo jedno, albo drugie (do wypowiedzi Angie96). Posta edytnę i ocenię później, bo teraz robię lekcje.
![]() Edit: Bryła: Nie jest zła. Właściwie to podoba mi się. Nie jest szczególnie wymyślna, taka w sam raz. Fajny pomysł z tarasami, jak ktoś już powiedział. No, co mogę jeszcze powiedzieć? ![]() ![]() Ogród: Już ci 3-ci raz mówię, żebyś zawsze robiła ogrodzenie! I znowu, jak na złość, nie ma! ![]() Wnętrze: 2 pierwsze zdjęcia ukazujące wnętrza nie podobają mi się. Te pomieszczenia jakieś takie... niezbyt dobrze dobrane. Za to łazienka "Ogólnodostępna" mi się podoba. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9/10 2/10 8.5/10 ------ 19.5/30 czyli 6.5/10. Bardzo straciłaś na ogrodzie, którego nie ma. Postaraj się na przyszłość, żeby było ogrodzenie i więcej ogrodu. Masz gust i talent, tylko chociaż raz na następny raz zbuduj ogrodzenie i więcej drzew (może nie chcesz, ale chociaż spróbuj i zobaczysz, że będzie lepiej ![]() Ostatnio edytowane przez mario : 23.09.2007 - 21:11 Powód: Dopisanie |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Śliczny domek. Piękna bryła, śliczne pomieszczenia, szczególnie łazienka na parterze.I tarasy, piękne. Aby romantycznie, wpatrywać się w niebo marzyć i odpoczywać. Domek jest przecudny! Moja ocena:
10/10. Domek jest śliczny. Rób domki dalej ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Moniiia - jakbym umiała XD
Może ktoś mi wytłumaczyć ? ^^' No i co z dodatkami ? "Spakuja" sie razem z domkiem? A domownicy? XD Bo sie nie znam ;p Edit: Ja nie umiem robić ogrodów XD Nie wiem czemu, moze to wina tego, ze nie mam zbyt wielu pomysłów na ogrody? >.< Albo wina dodatków... no nie wiem ;< żaluzje - zna ktos fajna strone z firankami itp? XD Ostatnio edytowane przez Czikita_kiti : 24.09.2007 - 13:56 |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wow, w tej chyba jadalni mogłyby być jakieś obrazy
- 8/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ładna bryła, wewnątrz jak dla mnie za chłodno, tak jakoś mało przytulnie, może dlatego, że nie lubie tego stylu, takiego nowoczesnego. Pokój dzieci smutny i chyba najbardziej mnie rozczarował.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|