Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.10.2007, 15:38   #1
Oskikop
Guest

Excl ~~<Free Form>~~ [BRAK ZDJĘĆ]

Dom został zbudowany głównie z maxisowych rzeczy. Oceniajcie.

Zamierzam zrobić fotostory w kórym będzię ten dom ale to tylko projekt :smirk:

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 22:06

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.10.2007, 17:53   #2
Elros
Guest

Smile Odp: ~~<Free Form>~~

Czekałem na ten domek bo mówiłeś o nim już dawno,dawno.Albo mi się wydaje albo to Quant :laugh: Ogólnie dziwnie wykadrowane zdjęcia sypialnia identyczna jak w pierwszym.Znowu źle wykadrowane zdjęcia
Naćkane w ogródku troche za dużo xD.Wchodząc do domu wchodzisz do biblioteki tak dziwnie ??? W sypialni nie pasuje ten obraz, i na 6 zdjęciu nie pasują te smoki Taras dziwny troszke.Pokój szafkowy i salon źle zostały ujęte na zdjęciu i nie widać, a kuchnia dziwna ??? taka nie wiadomo czy można to kucnią nazwać.Łazienka nic nie widać ani płytek.A jadalnia ładna ale nic ciekawego.

Ogólnie niewiem czemu ale przypomina mi strasznie Quanta te same kolory i nawet okna te same xD.Nie jest źle ale myślałem że będzie lepiej 4.5/10

stare 06.10.2007, 18:20   #3
shezza

Reputacja: 13
Domyślnie Odp: ~~<Free Form>~~

Kolejny klocek bez kształtu... Niedługo Ulmille będzie Buddą. :/ Nie podoba mi się. Zbyt surowy. Bez stylu. Dobranie kolorów mnie dobiło... Nie podoba mi się ani trochę. Sorr. 1/10
shezza jest offline  
stare 06.10.2007, 19:50   #4
Oskikop
Guest

Jak może ci przypominać Quant skoro kolory są inne bruła inna fotki żle wykadrowane bo pomieszczenia ciasne smoki są czerwone więc pasują bo ogólnym zalożeniem tego domu było to aby składał się z tylko trzech kolorów więc niedziw się się że gdy wchodisz do domu widzisz biblioteke bo niebyło co tam dobrać A pozatym ustawienie zestawu sypialnego jest inne

stare 07.10.2007, 10:34   #5
Angie96
Guest

Nie podoba mi się... zimno... miały być trzy kolory tak? Ty dałes zimne czarny, biały no i czerwony z tymi kolorami wygląda zimno. Proponowałabym zielono,żółto pomarańczomy... No sora. 2/10

stare 07.10.2007, 10:48   #6
mario

Reputacja: 20

Styl bryły zaciągnięty od ulmille żywcem. Tak samo okna w dachu (on to najczęściej praktykuje). Wygląda jak dwa Quanty połączone w jedno. Tylko, że jeden w innym kolorze. Nie podoba mi się. Wnętrze jest ciemne i zimne. Nie podoba mi się. Nie ma co się rozpisywać. 2/10 za bryłę, która ma charakter (szkoda, że zerżnięta :con
mario jest offline  
stare 07.10.2007, 10:56   #7
MilQa
Guest

dokładnie jak to zobaczyłam to od razu mi się skojarzył dom Ulmille...ehhh..czy nie ma już ciepłych i ładnych brył? same nowoczesne klocki..:/ nie podoba mi się.

stare 08.10.2007, 15:09   #8
Oskikop
Guest

ale jak by ulimille zrobił teraz taką bryłę to się wszyscy by zachwycali a jak ja robię to już okropna

stare 08.10.2007, 15:24   #9
Lavenda1
Guest

Nie oto chodzi bo nie ma znaczenia kto zrobił tą bryłę, ale o to że wygląda ona jak dom Ulmille. Wiesz to jest jego styl a ty go potpatrzyłeś nic w tym złego, ale takie domki ci niewychodzą może zbuduj jakiś cieplejszy domeczek a okarze się że takie ci lepiej wychodzą

stare 08.10.2007, 15:19   #10
MilQa
Guest

problem polega na tym, że Ulimille już ja zrobił. a Twój jest troszkę jadnak podobny, o to chodzi. Zrób coś jeszcze, ale tym razem od początku swoje. Może masz talent do zrobienia małego, przytulnego domku? chętnie bym taki oceniła.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania