Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.10.2007, 00:53   #1
BreG
Guest

Domyślnie Maxymalnie minimalny :) [BRAK ZDJĘĆ]

Czas wprowadzic nowych sasiadow... i tak oto powstal maxymalnie minimalny domek za 20tys:

Zapraszam do wyrazania swoich opinii

Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 13:58

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 08.10.2007, 15:05   #2
Ancalimë
Guest

Domyślnie Odp: Maxymalnie minimalny :)

Dom bardzo mi się podoba. Wiem jak trudno tworzyć domy z ograniczeniem kasy. Szczególnie do 20 000$. Najfajniejsza wg. mnie kuchnia. Trochę nie podoba mi się cegła widoczna z zewnątrz. A tak wogóle to skąd masz te półścianki?

stare 08.10.2007, 15:06   #3
MilQa
Guest

Cytat:
Napisał Takumi
Dom bardzo mi się podoba. Wiem jak trudno tworzyć domy z ograniczeniem kasy. Szczególnie do 20 000$. Najfajniejsza wg. mnie kuchnia. Trochę nie podoba mi się cegła widoczna z zewnątrz. A tak wogóle to skąd masz te półścianki?
są tam gdzie ściany, nie wiem od którego dodatku, ja w 4 porach roku to już mam

stare 14.10.2007, 21:02   #4
Castaway

Reputacja: 18
Smile Odp: Maxymalnie minimalny :)

Cytat:
Napisał Takumi
Pół ścianki są z nocnego życia fajny domek

Sakebi.~
Castaway jest offline  
stare 15.10.2007, 12:52   #5
Tonetti
Guest

Zauwarzyłem, że coraz więcej osób zaczyna robić małe domki (startery) i domek nie ma ogródka. Jest to starter ale z tył mogłeś dać jakieś ładne tanie roślinki i meble ogeodowe. Ale fajny pomysł z tymi... Hm... Jak to nazwać... Z tyłu domu... Chyba wiecie o co mi chodzi. Domek piękny wewnątrz. Pięknie umeblowałeś. Z maxisowych mebli ale udało Ci się. Nic dodać, nic ująć.

OCENA

9,5/10

Za brak ogródka

Cytat:
Napisał Takumi
A tak wogóle to skąd masz te półścianki
?
Półścianki dochodzą w Nocnym Życiu.

stare 06.09.2008, 19:46   #6
Vegeta

Reputacja: 15

Odgrzewam starego kotleta...mało tego, nawet nic nie powiem...10/10

20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :<
Vegeta jest offline  
stare 08.10.2007, 15:05   #7
MilQa
Guest

faktycznie minimalny, domek bardzo "otwarty" naprawdę ładny jak na tę kowtę. dodać tylko ogródek (wtedy już raczej nie będzie w tak małej cenie) ale to byłoby doskonałe dopełnienie. chociaż jest coś co mnie lekko zniechęca...okna zdecyduj się na któreś i będzie ok.

stare 08.10.2007, 15:36   #8
weeraa
Guest

Dom - nic nadzwyczjanego. Moglas tez jakos nie ozdabiac domu wewnatrz, a dac cos na ogrodek. 9/10

stare 08.10.2007, 17:35   #9
Rainbow
Guest

Fajny domek,budowanie starterów do najłatwiejszych nie należy Jednak zawsze znajdzie się jakieś "ale"
1.Dach-jak dla mnie-o wiele za prosty,dom przypomina mi małą stodołę.Przydałoby się go obniżyć (kod- roofslopeangle LICZBA,polecam ok. 35 ) i zmienić kolor
3.Elewacja-kompletnie mi się nie podoba.Mogłeś/aś pomieszać cegielkę z jakąś gładką,np. białą farbą,byłoby o wiele lepiej
3.Ogód-jest fatalnie,a właściwie nic nie ma.Ściągnij sobie realistyczne tereny (np. z MTS2),porób pagórki i "pomaż" tymi terenami,różne rodzaje trawki,kwiatuszki itp.)
3.Chodnik-jest ciemny jak elewacja,co razem jest "przygnębiające",ponure.Płotek kompletnie nie pasuje.
4.Wnętrza-są bardzo dobre,ale zamieniłabym ten brzydki żółty dywan na jasne panelki,a dywan dała miejscami

Ogółem wnętrza masz dobre,ale następnym razem poświęć trochę kasy na ogród,ten wypadł bardzo źle.

stare 08.10.2007, 19:25   #10
19kamila94
Guest

Domek ładny w środku na zewnącz niezbyt mi sie podoba. Domek mały i to troche dom "niszczy". Łazienka wyglądała by o wiele lepiej choc taka jek jet też mi sie podoba dfajne pomysły wykozystałaś ale lepiej by wyszło gdybyś zrobiła wiekszy i jakiś ogrud

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania