Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.10.2007, 18:08   #1
Lejdiii_
Guest

Domyślnie Problem ;(

Witajcie =*
Mam pewien problem ;( Oczywiście związany z The Sims 2. Ponieważ mam tą grą zainstalowaną na brata komputerze, a nie chce mi się cały czas chodzić do niego i prosić, aby mi dawał grać [w ogóle u niego gra się często zacina ;//] i chciałabym zainstalować u siebie, ale nie chciałabym zaczynać wszystkiego od nowa. Czy mogę w jakiś sposób zapisać tamten stan gry co mam u brata i przenieść go na mój komputer?
Z góry dziękuje za odpowiedzieć =*
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.10.2007, 21:54   #2
Rocket

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Problem ;(

nie ten dział, powinnaś założyć temat w problemy z grą
możesz przenieść swoje zapisy, są one w folderze EA Games w moich dokumentach. musisz po prostu przenieść go na swój komp po zainstalowaniu simów. jeżeli nie mieści ci się na żaden nośnik np płytę możesz go spakować, a potem rozpakować
stare 01.12.2007, 07:02   #3
KAMOL
Guest

Albo masz twardy dysk przenośny i kopiujesz z brata kompa,albo wyciągasz z kompa brata twardy i podłanczasz do swojego kompa i kopiujesz. Chyba że brat ma lapa to sie nieda,da sie na płytke ale nie wiadomo czy ci pujdzie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.12.2007, 08:23   #4
Sindi lala
Guest

Chyba się nie da . Ja zainstalowałam gre u koleżanki i ona grała rodziną którą zrobiła . I ja musiałam już iść do domu i ona poprosiła mnie zebym jej coś tam dobudowała. Więc wziełam płyte i zainstalowałam u siebie . Ale u mnie nie było jej rodziny i nic w ogóle.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.12.2007, 14:59   #5
Samantha
Guest

Cytat:
Napisał Sindi lala
Chyba się nie da . Ja zainstalowałam gre u koleżanki i ona grała rodziną którą zrobiła . I ja musiałam już iść do domu i ona poprosiła mnie zebym jej coś tam dobudowała. Więc wziełam płyte i zainstalowałam u siebie . Ale u mnie nie było jej rodziny i nic w ogóle.
Nie bardzo rozumiem jaka płytę wzięłaś - tę z zapisanym foderem czy płyte z grą?

W każdym razie gdy wejdziesz w "moje dokumenty" (na kompie brata) masz tam foder "EA Games" nagraj go na płytę i wklej go do "moje dokumenty" na swoim komputerze. Pojawi się komunikat: "Czy zamienić istniejące pliki..." i klikasz "Tak"! I gotowe!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.12.2007, 09:04   #6
KAMOL
Guest

Nie zapisało się.Albo sie tak nie da.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania