|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
hejka. mam pytanie: jak sciagam dodatki z neta (a dokladnie to z lazurowej promenady na www.simy.pl) to gdzie je mam umiescic? ja nie mam folderu downolands i nie wiem gdzie go umiescic. pomozcie!!!!!!!!!
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Sama stwórz folder Downloads w EA Games -> The Sims 2
![]() |
#3 |
|
![]()
czy domy do TS2 również sie powinno rozpakowa do downloads,czy gdzie indziej??????????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() Cytat:
![]() Tyle, że domy są z reguły spakowane jako plik .sims2pack i nie wkłada się ich do Downloads, tylko klika się na takim pliku 2 razy i wtedy on zaczyna się instalować (zainstaluje się w Downloads). Jeśli po prostu wrzucisz spakowany, nie zainstalowany dom do Doanloads, to nei pokaże się w grze.
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
a jeżeli rozpakuje do downloads?????,bo nie jest jako sims2 pack.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
A jeśli domek byłby plikiem .package (mało prawdopodobne ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
wielkie dzienki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
halo!!!!! to ja tu mam problem a nie kto inny i prosze odpowiadać na moje pytanie. ściągnełam sobie sypialnie i stworzyłam swój folder downolands ale dalej tego nie mam w grze. o to mi chodzi
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Folder ma się nazywać Downloads a możliwe że nie ściągłaś meshy. Bez nich dodatek nie działa.
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Tak jak mówi karoli_1992 folder trzeba odpowiednio nazwać, a do dodatków pobrać kształty, czyli meshe (o ile ich wymagają).
W grze musi być też włączona zawartość zmodyfikowana: jeśli po uruchomieniu gry otwiera Ci się okno z listą dodatków i pytaniem, czy zawartość zmodyfikowana (dodatki) ma być włączona, to musisz zaznaczyć, żeby była włączona. Jeśli takie okno Ci nie wyskakuje, to podczas gry (w otoczeniu lub na parceli) musisz zobaczyć do opcji i tam można zaznaczyć zawartość zmodyfikowaną na włączoną. No i kiedy pierwszy raz dodajesz jakieś dodatki, to pojawiają się po drugim uruchomieniu gry. ![]() Żeby wszystkie dodatki działały, trzeba sobie ściągnąć też CEP-a: http://sims.ambertation.de/en/cep/ i go zainstalować. Jak to wszystko zrobisz, to już powinno działać.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|