|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
hej! Chciała bym sie dowiedzieć co się stało z moimi simsami. Przedtem instalowałam tak jak zwykle te same simsy, te same dodatki wyszto działało idealnie.teraz zainstalowałam simy zwykłe i nocne zycie dodatek, mam nawet CEP-a i jaoś prawie żadne z tych ubrań i fryzur czy przedmiotów to mi nie dzialaja tylko parę prostych ubran mi działa a tak to nic... nie wiem co jest grane... POMOCY!
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kinqua - nie ten dział, a oprócz tego to nie wiem co sie dzieje. Może jakiś uszkodzony dodatek, ale jeśli ostatnio działało....nie wiem :con:
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
sprobuj poprzenosic te dodatki kilka razy z downloads do innego i spowrotem. czasem mi tez sie tak zdarza, ze gra nie widzi tych dodatkow. albo uruchom kilka razy gre. a moze masz zaznaczone, zeby wylaczalo pobrane elementy?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
nie ja mam zaznaczone że by były widoczne, ale spróbuje poprzenosić
![]() Nietety to nie pomaga ;/ OdFever: Nie pisz post pod postem, używaj opcji Edytuj ![]() Ostatnio edytowane przez stagnacja : 26.11.2007 - 17:27 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A masz MESHe od tych ubrań, fryzur? :laugh:
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
a zkad to moge pobrać?????????????????? nie widziłąam, myslalam że są w tych plikach do rozpakowania..
|
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Meshe są na tej samej stronie (są dwa pliki do ściagnięcia) ale nie do wszystkich, niektóre mają już załączony.
![]()
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
to ja ściagam te wszytkie
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|