Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.12.2007, 20:38   #1
ulmille

Reputacja: 16
Domyślnie Dom ad_20 [BRAK ZDJĘĆ]

ad_20 to nowoczesna propozycja dla singla lub pary młodych ludzi, bez zobowiązań i rodziny. Nowoczesne, surowe wnętrze rozświetlone naturalnym światłem i ciepłem kominka jest przyjemną przestrzenią do życia, a słoneczny taras to wspaniałe miejsce na letnie śniadania...

Pozdrawiam:
ulmille

Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 20:59
ulmille jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.12.2007, 20:53   #2
Oskikop
Guest

Domyślnie Odp: Dom ad_20

piękny 10/10

stare 09.12.2007, 20:59   #3
Fảlivrin
Guest

mm....poezja
wszystko jest takie staranne, każdy detal dopracowany - pięknie

stare 09.12.2007, 22:33   #4
Origáme
Guest

Piękny,Piękny ale skąd masz te szkła z dachu?
Pozdr.

stare 10.12.2007, 05:48   #5
ulmille

Reputacja: 16

To nie szkło tylko panele słoneczne , które zrobiłem sam...

Dzięki za oceny

Pozdrawiam:
ulmille
ulmille jest offline  
stare 10.12.2007, 08:21   #6
juice

Reputacja: 14
Smile Odp: Dom ad_20

Twoje domki są nowoczesne, akurat takie jakie lubie .
Ten domek wydaje mi się, że jest trochę inny. Jakbyś odszedł od swojej nowoczesności i dodatków z internetu. Rzeczywiście ad_20 ma odrobine rzeczy maxisowych. Przypomina mi on raczej dom młodych osób które mogą zaszaleć. Ogród ma bardzo dużo drzew i krzewów. Trawa jest bardzo realna. . W środku są utrzymane są jasne kolory, które powiększają pomieszczenie. Kuchnia jest w większości zrobiona z dodatków maxisowych. I to mi się podoba ! Sypialnia kawalera jest ciemniejsza. Ale pasuje np. do zapalonego futbolisty lub maniaka szybkich samochodów :smirk:.

Ocena końcowa : 9,9/10

POZDRAWIAM
juice jest offline  
stare 10.12.2007, 08:27   #7
Rëñáës
Guest

Bardzo ładny. Możesz mi powiedzieć skąd masz komineki telewizor.

stare 10.12.2007, 10:54   #8
Origáme
Guest

Cytat:
Napisał ulmille
To nie szkło tylko panele słoneczne , które zrobiłem sam...

Dzięki za oceny

Pozdrawiam:
ulmille
Ullmile
A dasz do ściągnięcia? bo bardzo ładnie to zrobiłeś a i podaj linki stron z dodatkami z domu to wtedy dom daj do ściągnięcia a i napisz mi na gg albo na PW
Pozdr.

Ostatnio edytowane przez Marnoa : 10.12.2007 - 10:58

stare 10.12.2007, 13:30   #9
mario

Reputacja: 20

Z kolei oceniam Twoje domy, więc tutaj również napiszę, co o nim myślę.

Bryła: Powiem tak... Prosta, ale z różnymi ciekawymi bajerami. Wiem, że napracowałeś się nad nią - widać. Nie różni się bardzo stylem od poprzednich Twoich domów, choć muszę przyznać, że na pewno jest lepsza od np. Quanta. Kolorystyka fajna, lubię takie. Podoba mi się, chociaż nie zamieszkałbym w takim modernie. Musiałbym poczekać, aż byłyby takie w modzie. 9/10

Ogród: Nie jest przytłaczający, pasuje do tego domu. Podoba mi się ogrodzenie, pokrycia terenu... Jednak w ogóle nie pasują tam te 2 sosny (czy co to tam jest ). Mógłbyś powrzucać więcej krzewików, drzew z internetu (bo te maxisowe są zbyt pospolite). Ale ogólnie jest dobrze. 8/10

Wnętrze: Pochwalę Cię oczywiście za piękne zdjęcia (nie wiem, jak ty
je robisz). Przejdźmy do oceny wnętrza. Salon jest za pusty. Chodzi mi o to, że jest za mało ozdób, kwiatów i innych takich pierdół, dzięki czemu w domu jest przyjemniej. Dom jest bardzo nowoczesny, jednak takie ozdobniki nie zmieniłyby stylu w żadnym wypadku. Ktoś miał pomysł na kominek, bo jest fajny. (edit: oo, widzę, że sam go zrobiłeś ^^) Postawiłbym na nim jednak jakieś ozdoby, rzeźby, kwiatki - cokolwiek. Ale spodziewam się, że to kominek, na którym nie można nic położyć. OK. Ten stolik z krzesłami przy oknie... Krzesła są obrzydliwe po prostu. Już lepsze naprawdę byłyby jakieś z internetu. Podoba mi się wypoczynek, jest naprawdę ładny. Powiesz mi, skąd go pobrałeś? Teraz kuchnia. Eee, nic nadzwyczajnego. Dlatego nie wezmę jej pod uwagę przy ocenie, bo wolę kuchnie z wiszącymi szafkami i jakimiś wyspami. Podobają mi się kolory panujące w domu. Moją ulubioną cegłę tam widzę i fajne farby również. Sypialnia jest w porządku, poza tym, że w kąciku tv mogłoby się znaleźć więcej (powtórzę się :smirk: ) ozdób, mebelków, może jakaś lampa stojąca. Większa wersja tej, która stoi na szafce koło łóżka. Wnętrze, choć nie lubię takich zbytnio, to nawet mi się spodobało, głównie przez kolorystykę pomieszczeń. Czekałem, aż zrobisz coś w cieplejszych barwach, no i proszę. Jest całkiem nieźle. 9/10 (za brak tych cholernych kwiatów )

9/10
8/10
9/10
-----
26/30 czyli (mniej więcej) 8.5/10. Dziwne, że tyle wyszło, bo przecież w końcu jak ja oceniam Twoje domy, to ocena nie wypada najlepiej.

UWAGI: Więcej kwiatków... ;( Proszę cię. Zrób na drugi raz kwiaciarnię, to może ci się utrwalą w głowie kwiaty i już zawsze będziesz wstawiał dużo kwiatów. Daj do zassania. Pozdrawiam, Désignér.
mario jest offline  
stare 13.01.2008, 11:04   #10
Ancalimë
Guest

No dobra, to ja ocenię:
Bryła:
Bryła twoja bardzo trafnie oddaje charakter panujący wewnątrz domu. Jest nowoczesna. Absolutnie w moim stylu^^. Podziwiam Cię!
10/10

Wnętrze:
Wnętrze również bardzo mi się podoba. Jednakże niektóre pomieszczenia są bardzo podobne, do tych z Twoich poprzednich domów, np. w kuchni są prawie identyczne meble. Ale mi się to bardzo podoba.
9,5/10

Ogród:
Ogród też JAK ZWYKLE perfekt. Nie mam tu też za dużo do powiedzenia, bo przyznam się szczerze, że sama nie bardzo umiem robić ogrody. :shy:
10/10

Całość - 9,9/10

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości)

Zasady Postowania