|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mając nieco czasu, postanowiłem wyremontować jeden z domków Maxisa. Rezultaty poniżej.
Z zewnątrz: ![]() ![]() ![]() Salonik ![]() Jadalnia ![]() ![]() Kuchnia (zdjęcie średnio udane, bo ciężko było mi ustwić obraz, aby było coś widać) ![]() Sypialnia ![]() Pokój goscinny (tam gdzie widać półki po prawej stronie - to inne pomieszczenie; musiałem zrobić zdjęcie na ruchomych ściankch) ![]() Łazienka ![]() Mam nadzieję, że aranżacja będzie się podobać. Jeżeli za coś będziecie odejmować unkty, piszcie dlaczego - na następny raz będę wiedział na co zwrócić uwagę. |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Śliczny, tylko mnie nie przypomina maxisowskiego. Który przerobilaś/eś?
A i jeszcze coś chcialam... zapomnialam ![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jest świetny
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem Wyszła ci naprawdę fantastyczna hacjenda-stylowa,elegancka,nowoczesna. Łazienka tylko wyszła brzydko-za ciemna i taka jakby na odwal się,przypadkowe rozmieszczenie mebli...Pokój na przedostatniej fotce mnie urzekł
![]() Aha-ten domek psują ci zdjęcia...wyszły źle,brakuje wysokich ścian.Staraj się je też robić pod innym kątem ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
z zewnatrz jest super, ale w srodku jadalnia i salon to koszmar
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
piękny dom ale czy ty czasem nie pomyliłeś działów (moim zdaniem powinien być w domy-the sims 2)
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ktosiu extra domek
![]() ![]() Ocena - 9/10 Sama nie wiem za co odebrałam punkt...Coś mi tu nie gra w tym domku (choć nie odbiera mu to uroku ![]() Ostatnio edytowane przez Nana1994 : 22.12.2007 - 15:19 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Wreszcie jakaś bardziej przyziemna bryła hehe
![]() Wewnątrz dom jest za to bardzo starannie utrzymany, schludny. |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny, ale bryła oprucz tych okien nie przypomina stylu modern (bo po części ten domek taki w śroku jest), ale rozumiem że to wina tych złych maxisowskich producentów
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
ogólnie to domek jest ladny aleee.... te dodatki.... okropność xD ehhh... no i chyba wszysto na temat
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|