Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Domy [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.12.2007, 10:18   #1
Ktosiu
Guest

Domyślnie Remont maxisowego domku by Ktosiu

Mając nieco czasu, postanowiłem wyremontować jeden z domków Maxisa. Rezultaty poniżej.

Z zewnątrz:

Salonik

Jadalnia

Kuchnia (zdjęcie średnio udane, bo ciężko było mi ustwić obraz, aby było coś widać)

Sypialnia

Pokój goscinny (tam gdzie widać półki po prawej stronie - to inne pomieszczenie; musiałem zrobić zdjęcie na ruchomych ściankch)

Łazienka

Mam nadzieję, że aranżacja będzie się podobać. Jeżeli za coś będziecie odejmować unkty, piszcie dlaczego - na następny raz będę wiedział na co zwrócić uwagę.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.12.2007, 11:28   #2
Tuśka
Guest

Domyślnie Odp: Remont maxisowego domku by Ktosiu

Śliczny, tylko mnie nie przypomina maxisowskiego. Który przerobilaś/eś?
A i jeszcze coś chcialam... zapomnialam Skleroza dokucza

stare 16.12.2007, 14:18   #3
Cokazoo94
Guest

Jest świetny W prawdzie jestem amatorem jeśli chodzi o ocenę domków itp. ale ja mówię, że jest ok. Kurcze, skąd Wy bierzecie takie fajne mebelki? :shifty:

stare 16.12.2007, 14:42   #4
Rainbow
Guest

Moim zdaniem Wyszła ci naprawdę fantastyczna hacjenda-stylowa,elegancka,nowoczesna. Łazienka tylko wyszła brzydko-za ciemna i taka jakby na odwal się,przypadkowe rozmieszczenie mebli...Pokój na przedostatniej fotce mnie urzekł Mogę wiedzieć,skąd są firanki z tego pokoju?
Aha-ten domek psują ci zdjęcia...wyszły źle,brakuje wysokich ścian.Staraj się je też robić pod innym kątem

stare 16.12.2007, 15:09   #5
santogold
Guest

z zewnatrz jest super, ale w srodku jadalnia i salon to koszmar

stare 16.12.2007, 16:37   #6
Oskikop
Guest

piękny dom ale czy ty czasem nie pomyliłeś działów (moim zdaniem powinien być w domy-the sims 2)

stare 20.12.2007, 19:38   #7
Nuda
Guest

Ktosiu extra domek .Pokoje są ciepłe i przytulne,a co do jadalni jest bardzo ładna Cóż o gustach się nie dyskutuje...
Ocena - 9/10 Sama nie wiem za co odebrałam punkt...Coś mi tu nie gra w tym domku (choć nie odbiera mu to uroku

Ostatnio edytowane przez Nana1994 : 22.12.2007 - 15:19

stare 20.12.2007, 19:41   #8
Komurka
Guest

Wreszcie jakaś bardziej przyziemna bryła hehe Ogród wygląda jakby był ciut zapuszczony te trawska w tyle chyba trochę ich za dużo :>
Wewnątrz dom jest za to bardzo starannie utrzymany, schludny.

stare 20.12.2007, 21:50   #9
angela94
Guest

Bardzo ładny, ale bryła oprucz tych okien nie przypomina stylu modern (bo po części ten domek taki w śroku jest), ale rozumiem że to wina tych złych maxisowskich producentów . Nie podoba mi się ta zasłona w saloniku, tak wisi powinna byc taka ładna sztywna, i w jaśniejszym kolorze. Bo jak pewnie wiesz styl modern charakteryzuje się "kańciastością", dużym kontrastem i prostymi figurami, ale bardzo ładnie połączyłas te zasady z tymi okrągłymi krzesłami :tu: . Kuchnia taka za dużo mi się kojarzy z elementami maxisowskimi ale jest nawet ładna (śliczna kuchenka!) zwykła, sypialnia za ciemna troszkę. Ogólnie mi się podoba 8,5/10

stare 07.01.2008, 14:52   #10
ooowieczka
Guest

ogólnie to domek jest ladny aleee.... te dodatki.... okropność xD ehhh... no i chyba wszysto na temat gdyby nie te "wylewające " sie aż dodatki z neta ocenilabym

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania