|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Nowiutki i swiezy Rokz Modern
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bryła jak zawsze modern ![]() Ogród... Salon połączony z kuchnią Łazienka ma dwa wyjscia ![]() Sypialnia rodziców ![]() Sypialnia dziecka (chłopca) Jedyne co mi zostaje to prosić o ocenki... Pozdrawiam w imieniu całego Modern Studio Ostatnio edytowane przez Charionette : 27.01.2015 - 20:53 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
nie podoba mi się bryła klockowata.
kuchnia to jedyne pomieszczenie jakie mi sie spodobało. łazienka: nie pasuje do reszty domu i jeszcze te przeszklone drzwi zero prywatności salon: jest naprawdę dziwny fotel wciśnięty byłe gdzie, stolik wciśnięty w kąt. sypialnia rodziców: nie podoba mi się dziwne meble. sypialnia dziecka: ten fotel mogłes sobie podarowac a biurko nie pasuje do jasnego wnętrza pokoju. ogród:strasznie dziwny raz drzewa nawciskane ab raz w ogóle niema i jeszcze ten okropny placyk z drzewkami. ogólnie:kompletnie mi się nie podoba, kiedyś robiłeś ładniejsze domki 4/10 a i co do łóżka dziecka chętnie sprawdzę daj linka |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
stolik daje cień i wydaję się ciemny.. kiedys moje bryły Ci się podobały a były bardzo podobne..
EDIT: Wiedziałem że coś zapomne bryła jest maxisowa tylko trochę przerobiona ![]() Ostatnio edytowane przez Elros : 17.12.2007 - 21:01 |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
i proszę daj linka. |
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
On daje cień...nie po raz pierwszy gram w tą gre
![]() Dam ale nie teraz bo gra się dłuuuuuugo wlącza ![]() Edit: A na pytanie czemu lazienka nie pasuje odpisał "jest strasznie ciemna a dom jasny" Lol ![]() Ostatnio edytowane przez Elros : 17.12.2007 - 21:13 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Kuchnia jest rewelacyjna, znakomity ład i te owoce zielone kontrastujące z resztą.
Musze przyznać racje, iż łazienka rzeczywiście odtaje pod względem kolorystycznym, jednak mi ona się podoba bardzo ładne okładziny ścienne. Przyznam szczerze, że nawet bym zagrał w takim domku ![]() 10/10 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Fajny i tyle
Pozdr. ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
"Ogród" okropny. Wewnątrz dom ładny. 7,5/10.
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
prosiliście żebym wstawił fote kanapo-łóżka i jest
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
a linka Dasz bo nikt nie prosił o zdjęcie tylko o link.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|