|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Prezentuję dziś drugą po Rezydencji "Forrester", rezydencję powstałą na wzgórzach Miłowa.
Klimat Beverly Hills. Różowa elewacja. Zapraszam na małą wizytę ![]() Dzięki za chwilę czasu na wycieczkę ! ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 22:08 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Odnośnie bryły to mam takie wrażenie,że wizualnie jest za mało okien. Zawsze domy w Beverly Hills kojażyły mi się z tarasami, mnóstwem białych okien, gdzieniegdzie wieżyczki z okrągłym dachem. Tego w tej bryle mi trochę brakuje. Co nie oznacza, że bryła mi się nie podoba
![]() Na rzucie pięknie prezentuje się komunikacją pomiędzy poszczególnymi pomieszczeniami. Wnętrze również jest ciekawe, przytulne i przestronne. Ogólnie lubię prace w Twoim wykonaniu, ponieważ tworzysz coś nowego. |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nie Obraź Się Ale Nie Podoba Mi Się Dom Jest Za Duży I Za Dużo Mebli Jest
Pozdr. ![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Co do willi to osobiście nie potrafię chyba takich dużych domów budować, więc już za to masz plus. Bryła może nie jest powalająca, ale i tak dość ładna. Ogólnie podoba mi się. ![]() |
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Na zewnątrz pięknie.
Wewnątrz przydałoby się więcej dodatków z internetu. 10/10. - Zewnątrz. 6/10 - Wewnątrz. Razem - 7,5/10 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Na zewnątrz jest pięknie (10/10), ale w środku...No nie w moim stylu takie "zamkowe pokoje" i ten pokój "teen"...Szkoda ze nie masz zadnych dodatków z neta...
Wewnątrz mysle że dam 4/10 bo ten hol i pokoje takie fajne rzeczywiste kształty mają. Czyli wychodzi ze srednia ocena domu to 6/10 ![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Supcio.
Mam jednak uwage co do salonu. Troszkę za dużo mebli, a w jadalni za dużo krzeseł. Yyy... Dam 8/10 ![]()
#8 |
Guest
|
![]()
Łoł! Pełen przepych, jak widać
![]() Nie lubię dużych domów, wypełnionych bajerami. Cenię sobie bardziej skromność i przytulność. Tutaj jednak całkiem przyjemnie spędziłam czas. Hall – podoba mi się. Jest przyjemny i schludny. Fajne widoczki na sąsiednie pomieszczenia ![]() Salon – lubię nieduże przestrzenie, ciasno wypełnione, jednak w tym przypadku nie wyczuwam tu żadnej przytulności, a to przeszkadza. Może jakiś dywan nadałby klimat temu pomieszczeniu? Jadalnia – krzesła zupełnie nie pasują mi do obrusu. Obrus zaś dobrze współgra z zasłonkami i podłogą, więc wniosek jest prosty – krzesła do spalenia ![]() Kuchnia – podłoga w ogóle mi się nie podoba. Umeblowanie całkiem w porządku ![]() Sypialnia – i znów ta surowa podłoga. Za 'zimno' tutaj. Nawet ciekawe zasłonki nie nadadzą tu przytulności. Ściany w odrażającym kolorze. Ale to oczywiście kwestia gustu ![]() Sypialnia i pokój w stylu 'teen' – zwyczajnie, ale miło. Kolejny raz ta sama, surowa podłoga. Ogród prezentuje się znakomicie. Aż chciałoby się tam pospacerować ![]() Ogółem: 7/10. Nie jest źle, ale porywająco również nie ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Podziwiam Cię, że chce Ci się robić tak wielkie domy ;p.
Nie lubię, gdy w zbyt dużych pomieszczeniach meble i ozdoby poustawiane są przy ścianach.Daje to nieciekawy efekt.W Twoim domu znalazł się taki pokój, ale ogólnie jest ładnie, choć raczej nie zachwycająco (ale ogród jest boski).Całość jest klimatyczna i dobrze się prezentuje. Ogółem to będzie tak 8/10 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bryła jest cudna.
Ale w środku jakoś mi sie nie za bardzo podoba, ponieważ w niektórych miejscach zbyt przepełnione , w niektórych za pusto. Kolory ze sobą nie bardzo współgrają. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|